Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri

Eski DarkPassage oyuncuları takımı dağıtma kararı aldı

Tugay “TuGuX” Keskin tarafından hltv.org üzerinden yapılan açıklamaya göre daha önce DarkPassage çatısı altında mücadele eden oyuncular dağılma kararı aldı.

Takım DarkPassage ile yollarını ayırmasından bugüne geçen süreçte yeni bir organizasyon ile anlaşma sağlamayı beklemiş ve yeni bir oluşum içerisine girmeyi planlamıştı. Bilindiği üzere takım DarkPassage formasıyla diğer temsilcimiz Space Soldiers ile birlikte WESG 2016’da boy göstermiş ancak çeyrek finalde elenmişti.

DarkPassage ile yollarını ayıran ekibe bir diğer kötü haber ise Space Soldiers ile anlaşarak transfer olan takımın yıldız oyuncusu Buğra “Calyx” Arkın’dan gelmişti. Kariyerine bir diğer temsilcimizde devam etmek isteyen Buğra Arkın’ın bu ayrılığı sonrası takımın yeni bir organizasyon altında devam edebilmesi için yeni bir oyuncu bulması gerekiyordu.

Geçtiğimiz altı ay boyunca yeni bir anlaşmanın söz konusu olmayışı takımı mecburen zor bir karara yönlendirdi ve takımın artık dağıtıldığı açıklandı. Geçen tüm bu süreçte moral açısından da çok iyi bir grafik çizmeyen takımın üyeleri, artık bireysel olarak yeni kariyer fırsatlarına yönelecekler. Tugay “TuGuX” Keskin tarafından hltv.org’a yapılan açıklama ise şöyle:

“İki ay boyunca yeni bir organizasyon ile anlaşmayı bekledik ancak başarılı olamadık. Bu süreçte ihtiyaç duyduğumuz beşinci oyuncuyu aradık ancak yeterli seviyede kimseyi bulamadık. Arkamızda herhangi bir desteğin olmaması daha fazla birlikte devam edemeyeceğimiz anlamına geliyor ve bu yüzden takımı dağıtmak zorundayız. Yeni bir organizasyon ile anlaşabilseydik her şey çok daha farklı olabilirdi.

Desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Takımdaki herkes şu an yeni fırsatlar arıyor. Bizlere Twitter veya e-mail yoluyla ulaşabilirler.

SasuKe: [email protected]

woxic: [email protected]

TuGuX: http://www.twitter.com/TuGuXCS

mini: [email protected]

luntaxE: [email protected]

Takımdaki oyuncuların hiçbiri şu ana dek herhangi bir organizasyon ile anlaşma imzalamadı. Tekrar bir arada boy gösterip göstermeyecekleri ise merak konusu.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir