League of Legends League of Legends Haberleri Röportaj

OyunHizmetleri oyuncuları Beşiktaş maçı öncesi ne düşünüyor?

Yükselme Ligi’nde yarı final heyecanı başlıyor. Yarınki Beşiktaş mücadelesi öncesi OyunHizmetleri oyuncularıyla seri hakkında konuşma fırsatı bulduk.

Geçtiğimiz sezon Yükselme Ligi’ni galibiyet alamadan tamamlayıp küme düşen ve bu mevsime de mütevazı bir kadro kurarak giriş yapan OyunHizmetleri, yarı finalde yer alma hakkı elde ederek herkesi şaşırttı. Ancak bu “underdog” olarak nitelendirilen ekibin yakaladığı başarı asla tesadüf değil. Takım sahibi Mehmet Şükrü Çeken’in tecrübesi ve koç Ahmet “gottingenli” Yılmaz’ın bilgi birikimi sayesinde diğer takımlara nazaran daha düşük bir bütçeyle bir araya getirilen ekip, oldukça genç ve gelecek vadeden oyunculardan oluşuyor. Kadro böylesine genç olunca, tüm oyuncuların hedefi de haliyle parlayıp daha iyi liglerde yer almak oluyor. Bu motivasyonla YL’yi darmaduman eden OHM’nin şu anki en büyük hedefi yarı final karşılaşmasında Beşiktaş’ı devirmek. Daha önce rakibini yenmeyi başaran ekipteki tüm oyunculara seri hakkındaki düşüncelerini sorduk ve samimi cevaplar aldık.

Aligan: “Şu anki meta bizim lehimize. Bir öncekine göre bizim adımıza daha rahat bir yamada oynayacağız. Üst koridorda bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Bir önceki yama olsa belki bir miktar rakibimden çekinebilirdim ancak şu an için böyle bir durum söz konusu değil. 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum.”

Phurion: “Beşiktaş ile oynayacağımız için çok heyecanlıyım. Takım olarak yeteneklerimize güveniyorum ve yarınki seride gülen taraf biz olacağımıza inanıyorum.”

Backlund: “Rakibin güçlü olduğunun farkındayız. Muhtemelen başa baş geçen bir seri oynayacağız ancak sonunda [Türkçe konuşarak] ‘mid farkı’ ile oyunu kazanacağız.”

Luger: “Zor bir rakiple oynuyoruz ama kazanacağımızı düşünüyorum. Kartopunu yakalayan ekip sonuca rahat ulaşacaktır. Yenilirsek 3-0 yeniliriz, yenersek de 3-0 yeneriz.”

Only35: [Gülerek] “Oyunumuzu oynayabilirsek kazanırız. Bence yabancı oyuncularımız bizi taşıyacaktır. Biz ölmezsek onlar taşır.”

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir