League of Legends League of Legends Haberleri

BAUSuperMassive, Zergsting ile ilgileniyor

Worlds 2017 heyecanında son viraja yaklaştığımız bu günlerde, 2018 Kış Mevsimi için heyecan verici transfer dedikoduları da gelmeye başladı.

Geçtiğimiz yaz mevsimine kadar uzun bir süre boyunca ligi domine eden ve “rüya takım”mottosuyla espor arenasına katılışının hakkını veren BAUSuperMassive; istikrarsızlık, yeni oyunlar üretememe, agresif hamlelere cevap verememe gibi sorunlar yaşamaya başlamış ve hâlen en üst seviyede bir takım olmasına rağmen çıktığı her maçın favorisi olarak görülme özelliğini kaybetmişti. Türkiye’nin en iyi alt koridoru olarak nitelendirilen Zeitnot – Dumbledoge ikilisinin Dumbledoge’un ayrılığı ile tarihe karışması, belki de SuperMassive’in en çok güvendiği kozu ellerinden almış oldu. Ardından takıma dahil olan yetenekli destek oyuncusu Tolerant da mavi beyazlılara derman olmayınca, güçlü ekip son tercihini Rogu Sama’dan yana kullanmıştı.

Bugün aldığımız ve henüz kesin olmayan bilgilere göre, BAUSuperMassive 2018 Kış Mevsimi’ne geçtiğimiz sezon “Mevsimin En İyi Destek Oyuncusu” ödülünün sahibi olan Zergsting ile girmek istiyor. Mevsimin sonlarına doğru kabuğundan çıkan Aurora ekibinin agresif ve tahmin edilemez oyununun mimarlarından olan başarılı destek oyuncusu, geçtiğimiz mevsim 13 farklı şampiyon ile oynayarak adeta bir taşıyıcı destek rolü üstlenirken, Ruve Sama ile de çok uyumlu bir görüntü çizmişti. İki taraf anlaşma sağladığı taktirde BAUSuperMassive kuruluşundan bu yana değiştirmediği “Türk oyuncularla oynama” felsefesini korumuş ve sunucular, koçlar, takım oyuncuları ve seyirciler gibi League of Legends topluluğunun tamamı diyebileceğimiz bir kitle tarafından en iyi destek oyuncusu seçilen Onur “Zergsting” Ünalan’ı kadrosuna dahil etmiş olacak.

Transferle ilgili BAUSuperMassive ile iletişime geçmiş bulunuyoruz, takımdan bir bilgi gelmesi veya haberin netleşmesi halinde yazımızı güncelleyeceğiz. Şu an için ligdeki çoğu oyuncunun Kasım ayına kadar sözleşmelerinin devam ettiğini ve o tarihten önce kesin olarak nitelendirebileceğimiz transferlerin yaşanmayabileceğini de bildirelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir