League of Legends League of Legends Haberleri

2018 NA LCS franchising takımları belli oldu

Önümüzdeki yıl franchising sistemine geçecek olan NA LCS’te mücadele edecek takımlar belli oldu.

Büyük bir değişikliğe giden NA LCS, önümüzdeki yıl franchising sistemini uygulamaya koyuyor. Buna göre ligden düşme kalkarken takımlar çok daha stabil bir ekonomi oluşturabilecek. Daha önce de açıklandığı üzere dört mevsim üst üste son sırayı alan takımın ligdeki yeri başka bir takıma devredilecek. Franchising’e girmek için yeni takımlar 13 milyon dolar ödeyecekken, 2017 yılında ligde olan takımlar ise 10 milyon dolar ödeyecek.

ESPN’in haberine göre önümüzdeki yıl ligde mücadele edecek olan tüm takımlar belli oldu. Ligin köklü organizasyonları CLG, C9, TSM ve TL’nin başvuruları sürpriz olmayan bir şekilde kabul edildi. DIG, NV ve P1’in başvuruları reddedilirken FPS oyunların en büyük organizasyonu olarak bilinen OpTic Gaming kabul edildi. Echo Fox ve FlyQuest de ligde kendisine yer bulurken yeni üç takımın NBA organizasyonları olması büyük bir önem taşıyor. Houston Rockets, Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers da önümüzdeki yıl NA LCS’te yer alacak.

Kural gereği NBA takımları kendi adıyla mücadele edemiyor. Öte yandan önümüzdeki yıl mücadele edecek takımların altısının NBA organizasyonları ile bağlantısı bulunuyor. Rockets, Warriors ve Cavs’in yanı sıra CLG-New York Knicks, FlyQuest-Milwuakee Bucks ve Team Liquid-Washington Wizards bağlantıları mevcut. Franchising’in böyle bir ilgi çekmesi bekleniyordu. NBA takımlarının sektöre adım atması ise League of Legends açısından oldukça önemli bir gelişme.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir