League of Legends League of Legends Haberleri

G2, Zven ve Mithy’ye transfer tekliflerini değerlendirmesi için izin verdi

EU LCS 2017 Yaz Mevsimi G2, takımın en önemli parçalarından olan Zven ve Mithy’ye transfer tekliflerini değerlendirmesi için erkenden izin verdi. Bir video ile bunu duyuran G2, oyuncuların takımda bulunmalarından mutlu olduklarını, fakat marketi araştırmaları için gereken özgürlüğü de tanımak istediğini belirtti.

Batı’nın belki de en iyi alt koridor ikililerinden olan Zven ve Mithy, G2’nin elde ettiği dört şampiyonluğun üçünde yer aldı. xPeke’nin takımı Origen ile Worlds’e katılan ikili, bir mevsimlik hayal kırıklığının ardından G2’ye transfer olmuştu. Oyuncuların beraber oynamak istemeleri ve geliştirdikleri  uyumu bozmamaları ise G2 için büyük bir avantaj oldu. Son yıllarda G2’nin EU LCS’i kasıp kavurmasında büyük bir paya sahip olan oyuncular, takım ile MSI 2017’de de final oynadı ve fakat ne yazık ki SKT’ye yenildi.

NA LCS’e gelen franchising ile beraber Zven ve Mithy’nin ciddi teklifler alacağı da konuşuluyor. EU LCS’in ekonomik durumu ortada olmasına rağmen oyuncuların G2’den ayrılmama ihtimali de oldukça kuvvetli. Fakat yapılacak uçuk teklifler oyuncuların EU’yu tekrar düşünmesine neden olabilir. Ortalıkta en çok dolaşan dedikodu ise ikilinin TSM’e transfer olacağı yönünde. Bu elbette fazlasıyla zayıf bir ihtimal, ayrıca NA’in en başarılı kulübü olan TSM’in de bu tür oyuncularla adının anılması oldukça doğal.

G2’nin Koreli oyuncularının ise takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son olarak Trick, attığı bir tweet’te Worlds 2017’nin takımla çıktığı son maçlar olduğunu söylemişti. G2’nin yapacağı transferler ise alt koridor ikilisinin takımda kalma şansını arttıracaktır. Zira daha önce de oyuncuların belirttiği üzere ikili başarıya paradan çok daha fazla önem veriyor.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir