League of Legends League of Legends Haberleri

Xerxe transfer tekliflerine açık olduğunu duyurdu

EU LCS takımlarından Unicorns of Love’ın başarılı ormancısı Xerxe, Twitter’dan yaptığı bir açıklamayla takımla olan sözleşmesi devam etmesine rağmen transfer tekliflerini değerlendirebileceğini duyurdu. 

İlk profesyonel deneyimini ülkemiz ekiplerinden Dark Passage’da elde eden Xerxe, Türk seyircisi tarafından da çok sevilmişti. DP ile TBF 2016’yı kazanan oyuncu, yaş sınırından ötürü ne yazık ki WildCard turnuvasına katılmamıştı. Ülkemizde adeta orman rolünü domine eden ve takımını sırtlayan Xerxe, aynı performansı EU LCS’te de gösterdi. 2017 başında Unicorns of Love’a transfer olan oyuncu, potansiyelini Vadi’ye yansıtmayı başardı ve göreceli olarak oldukça iyi bir çaylak sezonu geçirdi.

Unicorns of Love 2017 Bahar Mevsimi’nde final oynasa da ne yazık ki Yaz Mevsimi’nde çeyrek finalde elendi. Warwick ve Hecarim gibi meta dışı şampiyonları Vadi’ye getirmekten çekinmeyen oyuncunun takımdaki geleceği de belirsiz. Menajer Bigeard ve Vizicsaczi ile Hylissang’ın takımdan ayrılacağı söylentileri, organizasyonu seçeneklerini değerlendirmeye itebilir. Dedikodulara göre yetenekli ormancının kaderi ligdeki diğer değerli ormancıların nereye gideceğine bağlı. Eğer UOL daha iyi bir oyuncu ile anlaşırsa Xerxe ile yollarını ayırabilir.

Öte yandan Unicorns of Love, orta koridorda Exileh ve nişancı rolünde Samux ile tekrar sözleşme imzaladı. UOL’un yeni bir yapılanma içine girmesi de muhtemel. Xerxe gibi yetenekli bir ormancının ise boşta kalmayacağına şüphe yok. Yine de oyuncunun öncelikli tercihlerden olmayacağını belirtmekte de fayda var.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir