League of Legends League of Legends Haberleri

Samsung Galaxy oyuncuları, Worlds 2017 kostümlerini seçti

Finalde SKT’yi 3-0 devirerek ikinci Worlds kupasını kazanan Samsung Galaxy oyuncuları, Riot Games’den isteyecekleri kostümlere karar verdi.

Bilindiği üzere Sezon 1’den beri Dünya Şampiyonası galiplerine tüm oyuncuların kullanımına açık olacak şekilde kostümler tasarlanıyor. Şu ana kadar Fnatic ve Taipei Assassins kostümlerinin yanında üç set SKT, bir set de SSG kostümü zamanında kostümleri satın alan oyuncuların hesaplarında duruyor. Kostüm tasarlanacak şampiyonları her zaman takım oyuncuları belirliyordu. Ancak geçtiğimiz sezonki SKT şampiyonluğunun ardından kostümlere yeni bir hava katmayı hedefleyen Riot Games, kostüm tasarım sürecinde oyuncularla beraber çalışarak onların istediği hareketlerin yanında imzalarının da bulunduğu animasyonlar ile konstümleri özelleştirdi. SKT koçu için özel totem kostümü geliştirilmesi de oldukça anlamlıydı.

Çin haber sitesi PentaQ Esports’un röportajına göre Samsung Galaxy oyuncuları Riot Games tasarımcılarından hangi kostümleri isteyeceklerini belirledi. Buna göre üst koridor oyuncusu CuVee Gnar için, orta koridor Crown Taliyah için,  alt koridor ikilisi Ruler ve CoreJJ XayahRakan için, yedek ormancı Haru da Rengar için (bu SSG’nin ikinci Rengar kostümü olacak) kostüm istedi. Herkesin şampiyonlukta büyük pay sahibi olarak gördüğü tecrübeli ormancı Ambition ise henüz hangi şampiyon için kostüm isteyeceğine karar verememiş gibi duruyor. Topluluğun tahmini ormancının metadan düşmesine rağmen severek oynadığı Zac ya da Ambition’ın elinde Worlds 2017’de bir çok maçı Samsung Galaxy’nin kazanmasını sağlayan Sejuani olacağı yönünde.

Samsung Galaxy’nin şampiyonluk kostümlerinin oyundaki yerini alması içinse uzunca bir süre beklememiz gerekebilir. Riot Games’in SKT için sekiz aya yakın süren kostüm hazırlama sürecini aşağıdaki videodan hatırlayabilirsiniz.

1 Comment

  • Ozz 15 Kasım 2017

    Ssg nin aslında herhangi bir skin seti bulunmuyor. Bahsi geçen(rengar’ın da bulunduğu) set ssw seti. Her ne kadar aynı köke sahip takımlar olsa da, ssg nin ikinci sete sahip olacağı bilgisi yanlış oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir