League of Legends League of Legends Haberleri

Youtholding, Crew’a yatırım yaptı

Gençlik odaklı birçok farklı alanda girişimi ve yatırımı bulunan Youtholding, espor sahnesine adım attı ve Şampiyonluk Ligi’nin başarılı ekiplerinden Crew’a sponsor oldu. Takım geçtiğimiz gün Twitter’daki ismini YouthCrew ESPORTS olarak değiştirmişti.

Gün geçtikçe Türkiye’deki espor sahnesi gelişiyor ve büyüyor. Büyük markaların sahneye sponsorluklar ile adım atmasının ardından Crew da Youtholding ile işbirliği içerisine girdi. Şampiyonluk Ligi’nde son bir yılda kurduğu iddialı kadrolarla adından söz ettiren Crew, Kış Mevsimi’nde final oynamış fakat SuperMassive’e kaybetmişti. Takım kadrosunu Yaz Mevsimi’nde de güçlendirdi ve iki Koreli oyuncu getirerek oyununu bir üst seviyeye taşıdı. Sezona fırtına gibi başlamasına rağmen mevsim sonuna doğru performans düşüklüğü yaşayan takım ne yazık ki yarı finalde elendi.

Youtholding CEO’su ise yaptığı yorumda gençlere erişmek isteyen markaların ilk adresi olmaktan gurur duyduğunu, esporun gelişiminin farkında olduklarını ve Türkiye’de sahneye dahil olduğu için duyduğu mutluluğu belirtti.

Öte yandan YouthCrew’un 2018 Kış Mevsimi için nasıl bir kadro oluşturacağı tamamıyla belirsiz. Organizasyon Koreli oyuncuları evlerine gönderirken Türk oyuncuların akıbetinin ne olacağı da merakla bekleniyor. Elwind, Madness ve Mojito’nun özellikle sezon öncesi dönemde çokça peşinden koşulacak oyuncular olduğuna hiç şüphe yok. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla takip edeceğimiz sezon arasından YouthCrew’un hangi kadroyla çıkacağını hep beraber göreceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir