PUBG PUBG Haberleri

PUBG 20 milyon satış rakamına ulaştı

Kısa sürede büyük bir atılım yaparak rekorları alt üst eden PlayerUnknown’s Battlegrounds, 20 milyon satış rakamını da devirmeyi başardı.

Henüz erken erişim aşamasında olması, sadece PC platformunda bulunması ve yalnızca Mart ayında çıkmasına rağmen böylesine önemli bir rakama ulaşılması oyun için oldukça önemli bir haber. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan PLAYERUNKNOWN, PUBG olarak önemli bir dönüm noktasından geçtiklerini ve 20 milyon satış rakamını devirdiklerini belirtti. Oyunun bir takım problemleri olduğunun farkında olduklarını da dile getiren yapımcı, ekip olarak sıkı şekilde çalıştıklarını ifade etti ve değişikliklerin yolda olduğu müjdesini verdi.

Şu an için yalnızca bilgisayarlarda oynanabilen ve buna rağmen 20 milyona ulaşan PUBG, önümüzdeki ay konsola da gelecek. Geçtiğimiz hafta Paris’te düzenlenen Oyun Haftası etkinliğine katılan Bluehole yöneticileri, oyunun önümüzdeki ay Xbox One’a geleceğinin müjdesini vermişti. PUBG’nin konsoldaki fiyatı ise Steam’deki ile aynı, yani 69 TL olarak açıklanmıştı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada PC versiyonunda bulunan birçok özelliğin konsolda da yer alacağı duyurulmuştu. Xbox da resmi Twitter hesabından haberi takipçileriyle paylaşmıştı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir