League of Legends League of Legends Haberleri

Longzhu Gaming tüm oyuncuları ile sözleşme yeniledi

Yaz Mevsimi’nde adeta bir peri masalı yazan Longzhu Gaming, 2018 sezonu için tüm oyuncuları ile tekrar anlaştı. 

Pray ve Gorilla gibi veteran alt koridorun yanı sıra BDD, Cuzz ve Khan gibi çaylak oyuncuları harika bir şekilde monte eden Longzhu Gaming, LCK Şampiyonluğuna da bu şekilde ulaşmıştı. SKT’nin domine ettiği ligi oldukça iyi bir şekilde tamamlayan ve şampiyonluğa ulaşan LZ, Worlds 2017’ye de harika bir şekilde başlamıştı. Grubundan birinci olarak çıkmasına rağmen çeyrek finalde sonrasında turnuvayı kazanacak olan Samsung Galaxy’ye 3-0 yenilen takım, kadrosunu koruma yoluna gitti.

Facebook üzerinden bir açıklama yapan Longzhu Gaming şu ifadeleri kullandı:

“2018 sezonu için resmi olarak kadromuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Longzhu Gaming Seung-min Choi, Khan, Pray, Gorilla, Cuzz, BDD ve Rascal ile sözleşmesini yenilendi. LZ’yi desteklediğiniz için fazlasıyla gurur duyuyoruz. Ayrıca koçumuz Jung-su Kim, Justice, Zzus ve Lucy ile sözleşmemizi sonlandırdığımız için üzüntü içerisndeyiz. Oyuncularımıza katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.”

Dün itibariyle Pray ve Gorilla free agent olduğunu açıklamış ve bu haber League of Legends camiasında şaşkınlıkla karşılanmıştı. Çoğu seyirci oyuncuların Batı’da bir takıma gelebileceğini savunsa da hayaller ne yazık ki gerçekleşmedi ve LZ kadrosunu korudu. Sadece bir yıl beraber oynayan bu beş oyuncunun bir yıl daha sinerjisini geliştirip çok daha tehlikeli bir takım haline geleceğinden ise hiç şüphe yok.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir