League of Legends League of Legends Haberleri

FlyQuest, Anda’yı transfer etti

Franchising’e kabul edilen NA LCS takımlarından FlyQuest, orman rolüne Anda’yı transfer etti. Daha önce Flame ve Stunt’ı da getiren takımın şu anda sadece orta koridor pozisyonu boş durumda. 

2017 yılında Cloud9 Challenger takımını oyuncularıyla birlikte yaklaşık 2.5 milyon dolara satın alan Milwuakee Bucks’ın sahiplerinden Wesley Eden, takımın başına oğlunu getirmiş ve FlyQuest olarak yeniden markalaşmıştı. Orta koridordaki Batı’nın en iyi liderlerinden birisi olarak gösterilen Hai’nin önderliğinde lige hep hızlı başlayan fakat mevsim sonlarına doğru performans düşüklüğü yaşayan takım, hayranlarıyla da çok fazla etkileşime girmemiş ve sıradan bir ekip olarak göze çarpmıştı. Öte yandan franchising’e kabul edilen FlyQuest, 2018 yılında bunu değiştirmeyi planlıyor. Kadro konusunda da önemli geliştirmeler yapan takım, üst koridoruna Flame’i getirdikten sonra ormana da Anda’yı transfer etti.

Immortals’tan ayrılan ve free agent olan Flame’i bonservis bedeli olmadan transfer eden takım, Anda transferinde ise zorlandı. Immortals’tan oyuncuların sözleşmelerini satın alan Team Liquid ile anlaşan ekip, çokça beğenilen ve Amerika’nın yükselen yıldızlarından birisi olarak gösterilen Anda’yı kadrosuna kattı. Kore’de challenger sıralamasında ilk 20’ye giren ve profesyonel oyunculardan bolca övgü alan yetenekli ormancı, ilk defa üst seviye bir takımda ilk beşte başlayacak ve kendisini gösterme fırsatı elde edecek.

Nişancı rolündeki WildTurtle’ın etrafında bir kadro kuran ekip, daha önce desteğe yine Amerika’nın genç yeteneklerinden Stunt’ı transfer etmişti. Flame gibi veteran bir oyuncunun önderliğinde çok iyi işler başarabilen FlyQuest’in çok para harcamadan fazlasıyla verimli bir kadro kurduğunu söylemek mümkün. Orta koridora yapılacak bir yıldız transferi ise takımı ligin favori ekiplerinden birisi olmasına yardımcı olacaktır.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir