League of Legends League of Legends Haberleri

Team AURORA, Panky ve Wisdom ile sözleşme yenileyecek

Şampiyonluk Ligi ekiplerinden Team AURORA, üst koridoru Uğur “Panky” Taş ve ormancısı Kim “Wisdom” Tae-Wan ile yola devam etme kararı aldı.

Agresif oyun tarzıyla izleyicilere keyifli maçlar izleten Team AURORA, 2018 yılı için kadrosunu şekillendirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde önce nişancısı Ruve’ye elveda diyen, ardından da başarılı destek oyuncusu Zergsting ile yollarını ayıran ekip, takıma yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre üst koridor Panky ve ormancı Wisdom ile yeniden anlaşma sağladı. Geçtiğimiz mevsim normal sezonu 1907 Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive’in ardından 3. sırada tamamlayan AUR, kıyasıya geçen çeyrek final serisinde Dark Passage’ı mağlup etmiş, ancak yarı finalde karşılaştığı SUP’a boyun eğince final şansını elinden kaçırmıştı.

Alt koridor ikilisinin takımdan ayrılması sonrası AURORA’dan ilk hamle geldi ve iyi bir mevsim geçiren üst koridor Panky ile ormancı Wisdom 2018 yılı için sözleşme imzaladı. Espor kariyerine Incredible Miracle’da başlayan Wisdom, performansı dikkat çekince KOO Tigers’a transfer oldu. Daha sonra Giants’a giderek Avrupa macerasına start veren tecrübeli oyuncu, Misfits ve Origen’de tecrübe kazanıp Mayıs ayında AURORA’ya geldi. Ligimizin tecrübeli isimlerinden Panky ise BPI, ANT, Çilekler ve HWA’da mücadele ettikten sonra, kısa bir dönem formasını giydiği AUR’a geri döndü ve performansıyla da beğeni topladı.

Yapılan bu anlaşmaların ardından AURORA’da şimdi de orta koridor oyuncusunun ve alt koridor ikilisinin kimler olacağı merak konusu.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir