League of Legends League of Legends Haberleri

Dark Passage, Ruve Sama ve Japone’yi resmen duyurdu

Ligimizin köklü ekiplerinden Dark Passage, nişancı Ruve Sama ve destek Japone’yi transfer ederken, üst koridoru Marshall ile de sözleşme uzattı.

Şampiyonluk Ligi’nde transfer rüzgarı yavaş yavaş esmeye başladı. Dün akşam saatlerinde çıkan Naru’nun AURORA ile anlaşmaya vardığı dedikoduları bugün kesinlik kazanırken, aynı zamanda GBM’in gelecek sezon BAUSuperMassive forması giyeceği de duyuruldu. Yine bu akşam bir atak da Dark Passage tarafından geldi. Geçtiğimiz sezon Galakticos’tan transfer edilen Marshall ile yeniden anlaşan ekip, alt koridora ise daha önce duyurduğumuz gibi Ruve Sama ve Japone‘yi getirdi.

Twitter hesabı üzerinden transferleri takipçileriyle paylaşan DP, bu üç anlaşma ile kadroda yer alacak tüm Türk oyuncuların belirlendiğini, orman ve orta koridorda yabancı isimlere şans verileceğini de duyurdu. Ruve Sama ve Japone’nin bir süredir birlikte antrenman yaptığı biliniyordu. Resmi transfer döneminin gelişiyle birlikte ikilinin önümüzdeki mevsim Dark Passage’ın başarısı için mücadele edeceği de takım tarafından yapılan açıklama ile kesinleşmiş oldu. Ruve Sama ve Japone’nin uyum ve performansları, şüphesiz gelecek sezon DP’nin durumunu doğrudan etkileyecek.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir