League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe’nin yeni ormancısı Chaser oldu

2018 sezonu öncesi ormancı Move ile yollarını ayıran TBF 2017 Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, boşalan pozisyona Chaser’ı getirdi ve yeni sezon kadrosunu tamamladı.

Geçtiğimiz yılı oldukça iyi bir şekilde geçiren 1907 Fenerbahçe, bir kez daha ormancısını değiştirdi. 2017 sezonunda Şampiyonluk Ligi’ne katılan takım, sezona Reach ile başlamıştı. TT’deki günlerinden uzakta performans sergileyen oyuncu ile mevsim sonu yollarını ayıran FB, Dark Passage ile mevsime başlayan Move’u transfer etmişti. Reach’ten çok daha iyi bir oyun ortaya koyan Move, Frozen ile oldukça başarılı bir ikili olmuş ve FB’nin galibiyetlerinde büyük bir rol oynamıştı. Oyuncu ne yazık ki Worlds 2017’ye vize problemlerinden dolayı katılamadı. Takım burada Vici Gaming’in bünyesinde yer alan Crash ile maçlara çıkmış ve elinden geleni yapmıştı.

Move’un orta koridor etrafındaki görüş hakimiyeti Frozen’ın agresif oynamasına imkan tanımış ve iki oyun tarzı iyi bir şekilde uyum sağlamıştı. Takımın yeni ormancısı Chaser ise oldukça kariyerli. Daha önce LCK’de Jin Air, Incredible Miracles ve Longzhu’da forma giyen oyuncu, son olarak NA LCS’te Dignitas’ta oynamıştı. Geçtiğimiz sezona iyi başlamasına rağmen Yaz Mevsimi’nde yerini Shrimp’e kaptırdı.

Chaser’ın Frozen ile Move’dan daha da efektif bir ikili oluşturmasını bekleyebiliriz. Kore’deki en yetenekli ormancılarından birisi olarak gösterebileceğimiz Chaser, tecrübesi ile de 1907 Fenerbahçe’ye çok şey katacaktır. Koreli orman-orta koridor sinerjisini bir kez daha koruyan 1907 Fenerbahçe’nin yeni kadrosu ile önümüzdeki sezon neler yapacağını hep beraber göreceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

1 Comment

  • tolga 5 Aralık 2017

    fenerbahçe bu sezon şl de 1. dünya turnuvasında çok iyi bir derece alacak, umarım takım uyumu iyi olur bana iyi olacak gibi geliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir