League of Legends League of Legends Haberleri

Coco ve Zzus, Youthcrew’a transfer oldu

2017 Kış Mevsimi Finalisti Youthcrew orta koridoruna ve desteğe Koreli oyuncu getirerek 2018 kadrosunu tamamladı. Orta koridora efsane isim Coco getirilirken destekte ise Longzhu’dan Zzus yer alacak. 

2017 yılına harika bir başlangıç yapan Youthcrew, mevsimi KMF görerek tamamlamıştı. 2017 Yaz Mevsimi’nde ise tıpkı şimdi olduğu gibi orta koridoruna ve desteğe Koreli getiren takım ne yazık ki istikrarlı bir şekilde başarısını sürdüremedi. Mevsime fırtına gibi eserek başlayan CRW, son haftalara doğru büyük bir performans düşüklüğü yaşadı. Takımın uyum içerisinde olmadığını ve oyuncuların uyumsuzluğunun Vadi’ye çok fazla yansıdığını gözlemledik. Naehyun gayet iyi oynasa da Madness’ın Mocha’dan memnun olmaması, seçim yasaklama ekranındaki hatalar ve ciddiyetsiz oyun CRW’un Yarı Final’de elenmesine neden oldu.

Yeni sezon için ligimizdeki Koreli trendine katılan CRW, orta koridora Coco’yu transfer etti. League of Legends sahnesinde uzun bir süredir yer alan Coco ilk olarak 2013 yılında profesyonel maça çıktı. CJ Entus, Longzhu ve Incredible Miracle gibi takımların formasını da giyen yıldız oyuncu son olarak LPL’de Newbee’de yer alıyordu. Burada nispeten ortalama bir mevsim geçiren Coco Kassadin, Taliyah ve Corki gibi şampiyonlarla biliniyor.

Öte yandan destek ise Zzus bulunuyor. 2016 yılında Longzhu Gaming’in 10 kişilik kadrosunda yer alan oyuncu, burada destekteki Pure ile formasını paylaştı fakat sezon sonunda antrenman takımına gönderildi. O zamandan beri LZ’de yedek oyuncu konumunda bulunan Zzus, 2018 sezonunda Şampiyonluk Ligi’nde oynayacak.

Coco’nun kendisini kanıtlamış ve kalitesini ortaya koymuş bir oyuncu olduğunu söylemek mümkün. Fakat  Zzus’un işi biraz zor. Madness’ın takımın en önemli oyuncusu olduğu su götürmez bir gerçek. Uyumlu olduğunu düşündüğü destekle çok daha iyi performans ortaya koyan Madness, geçtiğimiz yıl açık bir şekilde Mocha’nın oyun tarzını beğenmediğini ve sinerji sıkıntıları çektiğini söylemişti. Madness ile Zzus birbirine alışması, Youthcrew’un başarısı için en önemli gereklilikten birisi.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir