League of Legends League of Legends Haberleri

Giants Gaming 2018 EU LCS kadrosunu duyurdu

2017 Yaz Mevsimi sonunda Yükselme Ligi’nden EU LCS’e geri dönen Giants Gaming, yeni sezon kadrosunu duyurdu. Buna göre takımda şu oyuncular bulunuyor:

  • Üst koridor: Ruin
  • Orman: Djoko
  • Orta koridor: Betsy
  • Nişancı: Steelback
  • Destek: Targamas

EU LCS’e yükselen kadrosunun büyük bir bölümünü Vitality’ye kaptıran Giants’ın iddialı bir takım kurduğunu söylemek güç. Betsy, Steelback ve Djoko LCS tecrübesine sahip oyuncular. Özellikle orta koridordaki Betsy kalitesini göstermiş olsa da Steelback yanında kötü destek olduğunda takıma çok az katkı veriyor. Giants’ın en genç oyuncusu Targamas ise Fransız Ligi’nde öne çıkmıştı. Belki potansiyel olarak takımdaki en iyi oyuncu olmasına rağmen Targamas’ın tecrübesizliğinin Giants’ı zor durumda bırakacağını tahmin edebiliriz.

Giants’ın Ruin seçimi ise akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Kendisinden çok daha iyi Yükselme Ligi üst koridorları bulunmasına rağmen Ruin’in neden transfer edildiği çokça merak ediliyor. Öte yandan takımdaki daha büyük bir soru işareti ise Djoko. Şu ana kadar birçok kez LCS fırsatı yakalayan fakat her seferinde baskının altında ezilerek hiçbir varlık gösteremeyen Djoko hakkında “Hala takım bulabildiğine hayret ediyorum.” gibi acımasız yorumlar da bulunuyor.

Büyük bir kadro karmaşası yaşanan EU LCS’te Giants’ın bu kadro ile bir şeyler yapma olasılığı ne yazık ki düşük. Bu mütevazi takımın birlikte neler yapabileceğini ise hep beraber göreceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir