League of Legends League of Legends Haberleri

Çilekler ve Macro Maniacs Yükselme Ligi’ne adlarını yazdırdı

Yükselme Ligi Açık Eleme turnuvasının son haftası oynanırken Çilekler ve Macro Maniacs yeterli puanı toplayarak YL sahnesinde yerlerini garantiledi.

Altı takımdan oluşacak Yükselme Ligi önümüzdeki haftalarda başlayacak. P3P Esports, Beşiktaş ve OyunHizmetleri bu altı ekipten üçünü oluşturuyorlar. Kalan üç slotun sahibi ise yaklaşık bir aydır düzenlenen Yükselme Ligi Açık Elemeler’iyle aranıyor. Bugün Açık Elemeler’in son ayağı başladı. Oynanan ilk karşılaşmaların ardından Çilekler ile Macro Maniacs, Yükselme Ligi’ne adlarını yazdırdı. Yarın turnuvanın sona ermesiyle beraber de Yükselme Ligi Kış Mevsimi’nin son slotu sahibini bulacak.

Çilekler aslında bir Yükselme Ligi slotuna sahipti. Fakat haklarını OyunHizmetleri’ne devretti ve lige tekrar katılabilmek için Açık Elemeler’in yolunu tuttu. İş bu aşamada daha da karıştı ve Çilekler ilk Açık Eleme turnuvasının galibi Royal Bandits’in haklarını devralarak puan tablosunun zirvesine kondu. Geçen üç haftada sadece seksen puan toplamalarına karşın, RBE’den devraldıkları yüz puanın yardımıyla YL sahnesine bir kez daha adım attı. Ekibin kadrosunda uumut, Aligan, Closer, Corpse, reje gibi tanıdık isimler bulunuyor.

Macro Maniacs tarafıysa Açık Elemeler’e tutuk bir başlangıç yapmıştı. İlk haftayı puan cetvelinin sonlarında tamamlayan ekip LongB’nin katılımıyla aradığı ivmeyi yakaladı. Aykut “Turkinator” Başkal tarafından kurulan McM’nin kadrosunda LongB’nin dışında KissNKite, un1tback ve adını bilmediğimiz iki yabancı oyunu bulunuyor. MCM’yi YL sahnesinde görmemizse pek olası değil. LongB’nin Twitter hesabından yazdıklarına bakılırsa organizasyon yerini satma niyetinde.

Altıncı ve son Yükselme Ligi slotunun sahibi yarın belli olacak. Mevcut haliyle Yükselme Ligi Ekipleri şu şekilde:

  • Beşiktaş
  • OyunHizmetleri
  • P3P Esports
  • Çilekler
  • Macro Maniacs
  • Açık Eleme Üçüncüsü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir