mix

5Mid Mobil Uygulaması Yayında

Bu sefer bizler adına oldukça önemli bir duyuruyla karşınızdayız. 5Mid için belki de yeni bir milat anlamına gelen Android ve iOS uygulamalarımız mağazalardaki yerini aldı.

Üç yılı aşkın bir süredir devam ettirdiğimiz espor haberciliğinde, önceliğimiz her daim okurlarımıza en doğru haberleri en hızlı ve kolay bir şekilde aktarmak oldu. Elbette yanıldığımız, eksik kaldığımız taraflar da bu üç yılın içerisinde kendine yer buldu ancak 5Mid ekibi olarak tutkumuz olan esporu sizlerle paylaşmak adına bu süreçte elimizden geleni yaptık.

Bu duyurunun konusu olan uygulamamıza dönecek olursak, ilk sürümümüzde sizlere 5Mid haberlerini en hızlı ve okuması kolay bir şekilde sunacak sade bir tasarımla yola çıktık. İlk sürümümüz itibariyle 5Mid’in tüm haberlerine erişebildiğiniz gibi, sizler için seçtiğimiz videoları da izleme imkanı bulacaksınız. Bunlara ek olarak Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin fikstürü ve maç sonuçları da bir tıkla ulaşabileceğiniz 5Mid uygulamasında sizleri bekliyor olacak.

[su_row][su_column size=”1/2″] [/su_column] [su_column size=”1/2″][/su_column] [/su_row]

Geleceğe baktığımızda ise 5Mid mobil uygulamasını geliştirmek ve büyütmek konusunda ne kadar heyecanlı olduğumuzu kelimelerle ifade etmemiz mümkün dahi değil. Sonraki sürümlerle birlikte üye olup seçtiğiniz takım, lig, oyuncu gibi faktörlerden bildirimler alabileceğiniz, yorumlar yapıp sohbet edebileceğiniz, kendi oyun içi videolarınızı paylaşabileceğiniz ve esporu çok daha kapsamlı bir şekilde takip edebileceğiniz bir uygulamayı hizmetinize sunmayı planlıyoruz.

Şu an için ilk sürümde olduğumuzu bir kez daha hatırlatmakla birlikte sürekli geliştirmeler yapacağımızı vurgulamak isteriz. Bu yeni çıktığımız yolculukta sizlerin fikirleri ve görüşleri bizler için oldukça değerli. Uygulamamız ile alakalı aklınıza gelen, sormak istediğiniz her konuda bizlere Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden ulaşabileceğiniz gibi e-posta adreslerimizi de kullanabilirsiniz. Önerilerinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyor olacağız.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • Neo Piksel 20 Mart 2018

    Artık telefondan da takip etmek için tarayıcıya yüklenmeye gerek kalmadı. Teşekkürler 5mid

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir