PUBG PUBG Haberleri

PUBG, Xbox One’da 3 milyon satış rakamına ulaştı

PlayerUnknown’s Battlegrounds konsol dünyasına da muhteşem bir giriş yaptı. Oyun Xbox One’da bir ayda 3 milyon satış rakamına ulaştı.

2017’de en büyük çıkışı yapan oyun tartışmasız PlayerUnknown’s Battlegrounds oldu. Erken erişim aşamasında olması, optimizasyon sorunu bulunması ve sürekli şekilde farklı hatalarla oyuncuların canını sıkmasına rağmen milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG, Steam üzerinde de kırılmadık rekor bırakmadı. Anlık en yüksek oyuncu sayısına sahip olma istatistiğinde kısa sürede rekor kıran oyun, bunun yanında en hızlı şekilde 1 milyon satış rakamına ulaşan oyun olmayı da başardı.

PC’den sonra 12 Aralık’ta Xbox One’a gelen PlayerUnknown’s Battlegrounds, konsol dünyasına da hızlı bir giriş yaptı. İlk haftasında bir milyon oyuncuya ulaşan oyun, bu sayıyı 30 günün sonunda 3 milyona çıkarmayı başardı. Xbox One’a geleceği açıklandığından bu yana PUBG’nin ne zaman PS4 store’da da yer alacağı merak konusu. PUBG Corp. CEO’su C.H. Kim geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile PlayStation 4’te yer almak için çalışmalar yaptıklarını ancak şu an için çıkış tarihi veremediklerini dile getirdi. Anlaşılan PlayerUnknown’s Battlegrounds konsolda bir süre daha Xbox One kullanıcılarına özel olmaya devam edecek.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir