Overwatch Overwatch Haberleri

Overwatch League ilk kadın oyuncusuna kavuşuyor olabilir

İlk sezonuyla tam gaz devam eden ve şimdiden büyük bir başarı elde eden Overwatch League, ilk kadın oyuncusuna kavuşmaya çok yakın. PCGamer’ın haberine göre muhtemel isim ise Koreli tank oyuncusu Geguri.

Geguri, geçtiğimiz günlerde Twitch yayınından yaptığı bir açıklama sırasında yüksek profilli bir takımla anlaştığını açıklamış ve özellikle günümüzde internet dedikodularının merkezi hâline gelmiş Reddit’te olay olmuştu. Oyuncu sonrasında, “Pek çok teklif aldım, size söyleyebileceğim tek şey yabancı bir takıma gidiyor olacağım.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Dedikoduların merkezindeki takım ise New York Excelsior. Tamamı Korelilerden oluşan ve ligin en güçlü takımlarından olarak gösterilen ekibin Geguri’yi doğrudan kadrosuna katması sinerji açısından pek olası görünmüyor. Böyle bir transferin gerçekleşmesi halinde muhtemelen takımın Contenders kanadında bir süre oynayıp A takımla antrenmanlar yaparak 2. sezona hazırlanacaktır.

Daha önceden hakkında hile yaptığına dair iddialar çıkan oyuncunun ne kadar iyi olduğunu belki tam da bu iddialar anlatıyordur. Çünkü Blizzard hemen bu iddiaları incelemiş ve asılsız olduklarına karar verip, bunun tamamen Geguri’nin yeteneğinin bir sonucu olduğunu açıklamıştı.

Dedikodular oldukça yoğun olsa da henüz resmiyete binmiş bir şey yok. Zira oyuncunun ne NYE ne de başka bir OWL takımıyla kontrat imzaladığına dair hiçbir belge yok. Yine de Geguri oldukça başarılı bir isim ve OWL tarihinin ilk kadın oyuncusu olmak için oldukça kuvvetli bir aday.

Mütercim Tercümanlık öğrencisi, Overwatch ve League of Legends takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir