League of Legends League of Legends Haberleri

HWA Gaming, orta koridoruna Ace’i transfer etti

Şampiyonlun Ligi’nin çıkıştaki ekiplerinden HWA Gaming, orta koridorundaki Ninja’yla yollarını ayırarak bir başka Koreli oyuncu Ace’i transfer etti. Takım, önümüzdeki hafta maçlarına yeni transferiyle çıkacak.

Türkiye League of Legends sahnesinin en köklü takımı HWA, 2018 Kış Mevsimi’nde inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Yeni sezona ligin “rüya takımı” olarak gösterilen Royal Bandits’i yenerek başlayan takım, bundan sonra beş maç galibiyet alamamıştı. HWA, 3. hafta maçlarında bir mağlubiyet almasına rağmen üst üste iki galibiyet alarak yeniden bir ritm yakaladı. Çıkışta olmasına rağmen takımın orta koridorunda bir değişiklik gerçekleşti.

Daha önce uzun bir süre NA LCS’te forma giyen Ninja, 2018 Kış Mevsimi’nde takımda sırıtmasa da ortalamanın üzerine de çıkamadı. Salı günü S Sport’taki Misclick’e konu olan Revanche, takımın Ninja ile olan uyumunu ve problemlerini çok güzel dile getirmişti. Geçtiğimiz yıldan Xico örneğini veren Revanche, Xico’nun tamamıyla taşımaya oynadığını, Ninja’nın ise takım oyununa uygun bir oyuncu olduğunu belirtti. Tek kişinin taşımasına alışan HWA’nın bu mevsimde takım oyununa ayak uydurma konusunda problem yaşamasının altında lisan problemi de yer alıyor.

Koreli Ace kariyerine LCK’de Samsung Galaxy’de başladı. Burada bir mevsim oynadıktan sonra takımdan ayrıldı ve bir süre Kore’de kaldıktan sonra Avrupa’ya geçti. Nisan 2017’den itibaren Nerv forması giyen Ace, üçüncü haftadan itibaren HWA forması giyecek. Oyuncunun Ninja’dan daha agresif bir oyun tarzı benimsediğini ve bu tarzın HWA’ya daha yatkın olabileceğini söyleyebiliriz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir