League of Legends League of Legends Haberleri

Selfie, H2K’ye transfer oldu

Bugün güncellenen Riot Games kontrat veritabanına göre H2K, orta koridoruna Selfie’yi transfer etti. EU LCS’te kötü günler geçiren takım, kadrosunda önemli değişiklikler yaptı. 

LCS’e yükseldiği günden itibaren sürekli olarak ligi ilk üçte bitiren H2K, 2018 sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. 2016 yılında Worlds’te Yarı Final’e kadar yükselen ekip ne yazık ki EU LCS’te hiç şampiyonluk yaşamadı. Buna rağmen takım sürekli olarak ilk sıraları zorladı.

2017 sezonu kadrosunu tamamıyla dağıtan takım, genç yeteneklerin yanı sıra deneyimli oyuncuları da kadrosuna katmıştı. 3. hafta maçlarını oynayan H2K, şu ana kadar sadece bir galibiyet almayı başardı. UOL ile ligin son sırasına demir atan ekipte orta koridor değişikliği yaşandı.

Genç yetenek Caedrel’in yerine Selfie’yi alan takımın bu hamlesi oldukça anlamsız gelmesine rağmen var olan problemleri çözebilir. League of Legends izleyicilerini daha da çok şaşırtan karar ise Caedrel’in takımdan gönderilmek yerine orman pozisyonuna geçiyor olması. Görünüşe göre H2K yönetimi kötü oyunun faturasını Santorin’e kesmiş durumda.

Objektif olarak baktığımızda Santorin’ino kadar da kötü oynamadığını söylemek mümkün. Bununla birlikte H2K’nin kolektif olarak bir takım olamadığını, dolayısıyla oyunun orta kısımlarında karar alma konusunda ciddi problemler yaşadığı açık bir şekilde görülüyor. Öte yandan Selfie transferi resmileşmiş olsa da Caedrel’in ormana kaydırılacağı henüz kesinleşmedi.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir