League of Legends League of Legends Haberleri

HWA Gaming, Galakticos’u rahat bir şekilde geçmeyi başardı

2018 Kış Mevsimi yedinci hafta ikinci gün maçlarında Galakticos ile karşılaşan HWA, rakibini 27 dakikada geçmeyi başararak mevsim finalleri yarışına ortak oldu. 

Galakticos ilk tercih ile Ryze’a yönelirken HWA ise dünkü Aurelion Sol seçimini yaptı. Bununla beraber HWA yine Achuu’ya Tristana’yı almayı başarırken yeni yamanın ilk Kha’Zix’ini Trix’in ellerinde gördük. Seçim ekranındaki ağır ormancı yasaklamasından ötürü Camille alan GAL, bu konuda zayıf bir tercih yaptı.

Karşılaşmanın ilk proaktif oyununu HWA gerçekleştirdi. Alt koridorda beş kişi olan takıma GAL çok iyi cevap verdi ve burada skor aldı. Orta koridordaki 2v2 çatışmada iki takım da eşit çıkmasına rağmen HWA ilk kule kanını alt koridordan almayı başardı.

Genel olarak GAL yine ilk 15 dakikayı önde geçirmesine rağmen bireysel hatalarından ötürü rakibine çok fazla avantaj verdi. HWA da bu avantajları çok iyi değerlendirdi. 20. dakikada orta koridordaki ilk kuleyi alanHWA, buradan iki skor daha aldı ve harita görüşünü eline geçirdi. GAL’ın ormanında tekrar iki skor çıkaran ekip, buradan Baron’u aldı ve haritayı GAL’ın üzerine yıktı. Rakibi Baron aldıktan sonra mavi güçlendirmede bir tuzak kuran GAL, buradan skor almasına rağmen dört skor verdi ve HWA alt koridordan maçı bitirmeyi başardı.

HWA’nın Kha’Zix-Shen ikilisini çok iyi kullandığını, skorlar çıkararak bunları avantaja dönüştürmeyi başardı. Achuu da bir kez daha Tristana tercihiyle yıldızlaştı. Öte yandan GAL artık alışılmış bir biçimde erken oyundaki hevesini çabuk kaybetti ve oyunu kötü bir şekilde kaybetti. Takımdaki Camille tercihinin hiç iş yapmadığını da söylemek gerekiyor.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir