League of Legends League of Legends Haberleri

YouthCREW, Dark Passage’ı geçerek dokuzuncu galibiyetini aldı

2018 Kış Mevsimi yedinci hafta ikinci gün son maçında Dark Passage ile karşı karşıya gelen YouthCREW, zafere ulaşarak dokuzuncu galibiyetini aldı. 

Seçim yasakama ekranında DP’nin 8.4 yamasında önemli bir dengeleme alan Kalista’ya öncelik verdiğini gördük. Buna karşın YouthCREW ise Madness’a Xayah, orta koridora ise Coco’nun çok iyi oynadığı Taliyah’ı aldı. YC’nin tüm sezon boyunca en bariz stratejisi takımın alt koridora odaklanmasıydı. Bu maçta da hem Coco, hem de Mojito Kalista-Morgana koridorunu fazlasıyla kampladı. Seviye 2’de DP’nin ilk kanı aldığını gördük. Fakat YC orta koridor-ormancı ikilisiyle daha dördüncü dakikada alt koridora yürüyerek buna karşın iki skor aldı.

İlk kule kanını da alt koridorda alan YC’de Madness, rakibi Ruvelius’a büyük bir minyon farkı attı. Madness da bu avantajı fazlasıyla iyi kullandı. YC alt koridorunu diğer koridorlara rotasyona göndererek kuleleri de tek tek toparladı. Altın farkı karşılaşma boyunca hissedildi. Coco harika bir Taliyah oyunu sergilerken YC’de Mojito’nun da etkili bir Jarvan oyunu sergilediğini söylemek gerekiyor. Kronokırılmanın gerçekleştiği karşılaşmada YC, harita görüşünü DP’nin mavi güçlendirme tarafına çok iyi uyguladığını da ekleyelim. Bu, takıma TRY skoru olarak geri döndü ve YC de Baron’u çok rahat bir şekilde aldı. Alt koridordaki 5v5 savaşı ezici bir şekilde kazanan YC, maçı 29. dakikada tamamladı.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir