League of Legends League of Legends Haberleri

EU LCS’te 7. hafta sona erdi

EU LCS’te 7. hafta sona erdi. Fnatic, G2 ve Splyce haftayı kayıpsız bitirerek zirvedeki mücadeleyi sürdürdü. H2K ve Unicorns of Love ise orta sıraları ilgilendiren karşılaşmaları önde bitirip yerlerini korudu. 

Günün ilk maçında Team Roccat ile Splyce karşı karşıya geldi. Komuta Sancağı metasını iliklerimize kadar hissettiğimiz maçta tam ikisi Spylce tarafından olmak üzere üç Baron güçlendirmesi alındı. İlginçtir ki bu güçlendirmelerin tamamı rakip takımdan çalındı. Baronların yanında tüm ejderlerin ve Kadim Ejderha’nın da kontrolünü elinde bulunduran Splyce, Xerxe ve Nisqy’nin sağlam performansı ile galibiyete uzanmayı başardı. Günün ikinci maçında Unicorns of Love, Schalke 04 karşısında gülen taraf oldu. Nişancı Samux’un galibiyeti getiren 8/0/7’lik performansına ormancı Kold 6/1/9 ile eşlik etti.

Üçüncü maç son sıradaki H2K ile Misfits arasındaydı. Maç boyunca iki adet Baron dışında hiçbir objektife yönelmeyen H2K, Baron güçlendirmesinin 8.4 metasındaki gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu. Misfits Gaming ise lidere karşı galip gelişinin ardından sonuncuya kaybetmesi ile taraftarlarını üzdü. 37 dakika süren maçta H2K, EU LCS’in en kötü takımı olmadıkları yönündeki tartışmaları haklı çıkaracak bir oyun sergiledi. Bir sonraki maçta lider Fnatic, bir zamanların lideri Team Vitality karşısındaydı. 4 maçlık mağlubiyet serisinin ardından liderliğini kaybeden Team Vitality, haftanın ilk gününde Schalke 04’ü geçerek moral bulmuştu. Ancak Fnatic’in zirvedeki yerini G2’ya kaptırma niyeti yoktu. Rekkles harika oynadığı oyunu 8/0/4 KDA ile bitirirken, Fnatic 10. galibiyetini almış oldu.

Günün ve haftanın son maçı ise G2 Esports ile Giants arasındaydı. Giants’a karşı bir türlü şansı tutmayan G2 Esports, bu sefer galip gelmeyi başardı. Giant tüm maçı önde götürüp 4 Ejder, 1 Baron ve 1 Kadim Ejderha alsa da 47. dakikada maçı fırlatmayı başardı. Hjarnan ve Perkz’den de yeterli hasar katkısını alan G2, Baron güçlendirmesi ile beraber maçı bitirip 2. sıradaki yerini korumuş oldu. EU LCS’te 7. haftanın ardından puan tablosu bu şekilde;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir