League of Legends League of Legends Haberleri

Galakticos, Şampiyonluk Ligi’ne veda etti

Günün açılış maçında YouthCrew’a yenilen Galakticos’un toplamda 20 mağlubiyetle Şampiyonluk Ligi’ne veda etmesi kesinleşti.

Bir önceki gün HWA karşısında aldığı yenilgi sonrası ligde kalması mucizelere kalan Galakticos, yaptığı seçimlerle artık maçlara galibiyet değil zevk için çıkacakları izlenimini uyandırdı diyebiliriz. Ortaya Galio, yukarıya Cho’gath alan ekip, ormanda ise ilginç bir şekilde Riven tercih etti. Sezon başından bu yana performanslarıyla eleştirilen alt koridodor ikilisi de Xayah ile Taric seçimlerine yöneldi.

HWA’nın nefesini ensesinde hisseden ve bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan YouthCrew ise yukarıda metanın en güçlü şampiyonlarından Ornn’u yıldız oyuncusu Elwind’in ellerine verdi. Ortada Azir, aşağıda Tristana-Janna alan ekip, ormanda da haftanın ilk iki gününde verim alınamayan Camille seçimine yöneldi. Maça beklendiği gibi YouthCrew’un üstünlüğü ile başlandı. Mojito’nun alt koridorda aldırdığı skorlarla öne geçen ekip, belki de kendileri adına ligin en rahat galibiyetini aldı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir