Dota 2

DotaCinema XMG Captains Draft 2.0 Finalleri

Dotacinema’nın sponsorluğunu yaptığı, ikinci defa düzenlenen DotaCinema XMG Captains Draft 2.0’da final zamanı geldi. Neredeyse 275.000 dolar toplam ödül havuzuna sahip olan turnuvada ise birincilik için birbirleriyle karşılaşacak ilk dört takım ise şöyle: Virtus.Pro, Team Secret, Team Tinker ve Natus Vincere.

Ön elemeler sonucunda birinci olarak ilk karşılaşacağı takımı seçme şansı kazanan Virtus.Pro, ilk rakibi olarak Team Tinker’ı seçti, bugünkü karşılaşma ise bu iki takım arasında olacak. Oynanacak bütün maçlar BO5(5 oyundan çoğununu yenen) formatında oynanacak. Karşılaşmaların İngilizce yayınlarına ise SUNSfan ve syndereN’ın sunuculuğu ile birlikte twitch.tv/dotacinema adresinden ulaşılabilir.

Karşılaşmaların oynanacakları günler ve zamanlar:

  • Virtus.Pro vs Team Tinker: 19 Aralık, 17:00 CET / 11 AM EST / 00:00 SGT
  • Team Secret vs Natus Vincere: 20 Aralık, 17:00 CET / 11 AM EST / 00:00 SGT
  • All-star Maçı: 21 Aralık 15:30, CET / 9:30 AM EST / 22:30 SGT
  • Büyük Final: 21 Aralık 17:00, CET / 11 AM EST / 00:00 SGT

Şuan ki ödül havuzuna göre takımların turnuva sonucunda kazanacağı ödül miktarı:

  • 1. Olan Takım: Toplam Havuzun 35%: Currently $96,000
  • 2. Olan Takım: Toplam Havuzun %23’ü : $63,100
  • 3. Olan Takım: Toplam Havuzun %15’i: $41,200
  • 4. Olan Takım: Toplam Havuzun %10’u: $27,400
  • 5. Olan Takım: Toplam Havuzun %6.5’i: $17,800
  • 6. Olan Takım: Toplam Havuzun %4.5’i: $12,300
  • 7. Olan Takım: Toplam Havuzun %3’ü: $8,200
  • 8. Olan Takım: Toplam Havuzun %2’si: $5,500
  • All-Star Maçı’nın Kazananları: Toplam Havuzun %1’i: $2,700

CET’ye göre saatin kaç olduğunu görmek için ise şu linki kullanabilirsiniz.

Yorum yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir