Crash, PCS takımlarından J Team’e transfer oldu

Adı 1907 Fenerbahçe ile anılan Koreli ormancı Lee “Crash” Dong-woo, PCS takımlarından J Team’e transfer oldu.

Devamını Oku

1907 Fenerbahçe, HolyPhoenix ve Julbu ile yollarını ayırdı

1907 Fenerbahçe, nişancıları Anıl “HolyPhoenix” Işık ve akademi ormancıları Jeppe “Julbu” Reinicke ile ve  yollarını ayırdığını Twitter üzerinden duyurdu.

Devamını Oku

Söylenti: 1907 Fenerbahçe Espor, HolyPhoenix ile yolları ayırırken Hades ve Crash ile anlaştı!

Yaz Mevsimi’nde gösterdiği kötü performans nedeniyle bir çıkış yolu arayan 1907 Fenerbahçe Espor, aldığımız bilgilere göre kadrosunda değişikliğe gidiyor. HolyPhoenix.

Devamını Oku

Yenilmez Nautilus, Kış Mevsimi şampiyonlarını destekleyecek

Riot Games, Kış Mevsimi şampiyonlarını maddî olarak desteklemek ve kutlamak için Yenilmez Nautilus kostümünü çıkaracak. Riot Games yetkilileri dünya genelindeki.

Devamını Oku

VFŞL 2020 Yaz Mevsimi’nin başlamasına son 1 gün

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nin başlamasına 1 günden az süre kaldı. Mevsimin ilk maçı 6 Haziran 14:00’da oynanacak. VFŞL.

Devamını Oku

5Mid Özel: VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Güç Sıralaması

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2020 Yaz Mevsimi’nin başlamasına iki gün kala 5Mid ekibi olarak yaptığımız güç sıralamasını sizlere sunmak istedik..

Devamını Oku

VFŞL Yaz Mevsimi için ilk 5 haftanın fikstürü yayımlandı

6 Haziran’da başlayacak olan Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi için ilk beş haftanın fikstürü LoLespor tarafından yayımlandı.

Devamını Oku

Japone bir kez daha 1907 Fenerbahçe’de

Geçtiğimiz mevsimi Papara Supermassive’in bünyesinde tamamlayan Bahadır “Japone” Çolak, bir kez daha eski takımı 1907 Fenerbahçe ile anlaştı.

Devamını Oku

Hades, LDLC OL’den ayrıldı

Geçtiğimiz haftalarda European Masters 2020’yi kazanmayı başaran LDLC OL, Volkan “Hades” Dinçer’in takımdan ayrıldığını açıkladı.

Devamını Oku

1907 Fenerbahçe, 2020 Kış Mevsimi şampiyonu oldu

Bugün oynanan Kış Mevsim Finali sonucunda, 2020 Kış Mevsimi Şampiyonu belli oldu. fastPay Wildcats’i 3-0 yenmeyi başaran 1907 Fenerbahçe, üçüncü.

Devamını Oku

2020 VFŞL Kış Mevsimi Finali öncesi takım istatistikleri

9 haftalık uzun lig maratonu bitti, play-off’lar oynandı, sürprizler yaşandı, büyük gün geldi. Gelin hep birlikte bu seneni Kış Mevsimi.

Devamını Oku

LDLC OL bugün EU Masters şampiyonluğu için mücadele edecek

Kadrosunda ülkemizden Volkan “Hades” Dinçer’in de bulunduğu LDLC OL, yarı finalde AGO Rogue’u 2-1 yerenek EU Masters finaline çıkmayı başardı.

Devamını Oku

1907 Fenerbahçe, eski oyuncusu Neos ile yeniden anlaştı

1907 Fenerbahçe, akademi nişancısı Luger ile karşılıklı olarak yollarını ayırıp yerine eski oyuncuları Neos ile anlaştı.

Devamını Oku

fastPay Wildcats finalde 1907 Fenerbahçe’nin rakibi olacak

VFŞL takımlarından fastPay Wildcats, yarı finalde Dark Passage’i yenerek finale yükseldi. Takımın finaldeki rakibi 1907 Fenerbahçe olacak. Sponsorluk yüzünden adını.

Devamını Oku

Red Bull Gaming Ground @Home, Nisqy ve Thaldrin’i ağırlıyor

Red Bull Gaming Ground @Home etkinliğinde Cloud 9’ın orta koridoru Yasin ‘Nisqy’ Dinçer ile Berke ‘Thaldrin’ Demir bugün karşı karşıya.

Devamını Oku

1907 Fenerbahçe finaldeki yerini aldı

Yarı final karşılaşmalarının ilkini geride bırakırken 1907 Fenerbahçe, Team Aurora karşısında aldığı galibiyet ile finale çıkan ilk takım olmayı başardı.

Devamını Oku