1907 Fenerbahçe, Dark Passage karşısında galip geldi

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nin 3. hafta 2. gün karşılaşmasında 1907 Fenerbahçe, oyun başında geri düşmesine rağmen sonrasında yaptığı hamlelerle Dark.

Devamını Oku

Backlund, Royal Bandits’e transfer oldu

Geçtiğimiz mevsim Oyun Hizmetleri ile Şampiyonluk Ligi’ne çıkma başarısı gösteren orta koridor oyuncusu Backlund, Royal Bandits’e transfer oldu.

Devamını Oku

H2K ve Fnatic, EU LCS’ten son Worlds biletini almak için karşılaşacak

2017 Worlds’e kısa bir süre kala EU LCS’ten turnuvaya katılacak son takım da bugün belli oluyor.

Devamını Oku

NA LCS Bölgesel Eleme Turnuvası finalinde Cloud9 ve Counter Logic Gaming karşılaşacak

NA LCS’ten 2017 Dünya Şampiyonası’na katılacak son takımı belirleyen Bölgesel Eleme Turnuvası finali, FlyQuest’i 3-1 ile geçen Counter Logic Gaming.

Devamını Oku

EU LCS 2017 Yaz Mevsimi üçüncüsü Fnatic oldu

H2K ile beş maçlık nefes kesen bir seri oynayan Fnatic, rakibini yenerek EU LCS 2017 Yaz Mevsimi üçüncüsü oldu.

Devamını Oku

Nasıl oynadılar: Team Aurora

Uzun zamandır Şampiyonluk Ligi sahnesinde mücadele eden Team Aurora, 2017 Yaz Mevsimi’nde belki de takım tarihinin başarıya en yakın dönemini.

Devamını Oku

BMW, EU LCS 2017 Yaz Mevsimi Finali’nin sponsoru oldu

Dünya devi Alman otomobil markası BMW, 2-3 Eylül tarihlerinde Paris’te düzenlenecek EU LCS 2017 Yaz Mevsimi Finali’ne sponsor oldu.

Devamını Oku

Nasıl Oynadılar: P3P eSports

Yaz Mevsimi’nin belki de en şaşırtıcı görüntüsünü veren, en büyük hayal kırıklıklarını yaşayan takımı P3P eSports oldu. Sezona fena başlayamayan.

Devamını Oku

Nasıl oynadılar: Galakticos

2017 Yaz Mevsimi öncesi büyük bir heyecan oluşturmasına rağmen sezonu hayal kırıklığı ile kapatan takımlardan bir diğeri de Galakticos’tu. Şampiyonluk Ligi’ne.

Devamını Oku

Nasıl oynadılar: Çilekler

Çilekler’in aslında 2017 Yaz Mevsimi’ni son sırada tamamlayıp ligden düşeceğini herkes tahmin etmişti. Bu elbette mevsim başında henüz altı doldurulamayacak.

Devamını Oku

G2, H2K’yi geçerek EU LCS Finali’nde Misfits’in rakibi oldu

Çeyrek Final performansı ile akıllarda soru işaretleri yaratmasına rağmen Yarı Final’de H2K’yi adeta dümdüz eden G2 Esports, seriyi 3-0 kazanarak.

Devamını Oku

Immortals, Counter Logic Gaming’i yenerek NA LCS Finali’ne yükseldi

2017 Yaz Mevsimi Yarı Final serisinde Counter Logic Gaming’i 3-0 gibi rahat bir skor ile geçen Immortals adını finale yazdırdı.

Devamını Oku

Misfits, Fnatic’i eleyerek EU LCS Finali’ne yükseldi

Mevsim finallerine Unicorns of Love’ı harika bir oyunla eleyerek başlayan Misfits, arkasına aldığı rüzgarla güzel oyununu sürdürdü ve grubunu birinci.

Devamını Oku

LCK 2017 Yaz Mevsimi Şampiyonu Longzhu Gaming oldu

2017 Yaz Mevsimi Finali’nde SK Telecom T1’i 3-1 ile deviren Longzhu Gaming, peri masalını güzel bir şekilde sonlandırdı ve LCK.

Devamını Oku

NA LCS’te Counter Logic Gaming, Team Envy’yi geçerek adını Yarı Final’e yazdırdı

Büyük bir çekişmeye sahne olan beş maç sonunda Counter Logic Gaming, mevsim sonunda Nisqy’nin gelmesi ile çok daha etkili bir.

Devamını Oku

EU LCS’te G2, Splyce’ı geçerek Yarı Final’e yükseldi

Son üç mevsimin şampiyonu G2, Çeyrek Final’de karşılaştığı Splyce’ı beş maçın sonunda 3-2 ile geçerek adını Yarı Final’e yazdırdı.

Devamını Oku