Royal Bandits, HolyPhoenix ile yollarını ayırdı

KMF 2018 finalisti Royal Bandits’te yaprak dökümü sürüyor. Takım, geçtiğimiz mevsim kadrosunda yer alan Malrang ve Cepted’ın gidişinin ardından şimdi.

Devamını Oku

Macro Maniacs, espor faaliyetlerini durdurdu

2018 Kış Mevsimi sonunda Şampiyonluk Ligi’ne yükselen Macro Maniacs, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir açıklamayla espor faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. 

Devamını Oku

Move, 1907 Fenerbahçe Espor’a geri döndü

Şampiyonluk Ligi’nin başarılı ekiplerinden 1907 Fenerbahçe Espor, orman rolüne sezon başı yollarını ayırdığı Move’u geri getirdi. 

Devamını Oku

2018 VFŞL Kış Mevsimi’nin En İyileri Belli Oldu

VFŞL oyuncuları, koçları, yayın ekibi ve taraftarların oyları sonucunda belirlenen Mevsim Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Dokuz farklı kategoride dağıtılan ödüllerin sahipleri.

Devamını Oku

2018 Kış Mevsimi şampiyonu BAUSuperMassive oldu

Nefes kesen bir beş maçlık seride BAUSuperMassive, rakibi Royal Bandits’i 3-1 ile geçerek 2018 Kış Mevsimi şampiyonu oldu. 

Devamını Oku

BAUSuperMassive, Team Aurora’yı 3-1 ile geçerek adını finale yazdırdı

Normal sezonu dominant bir performansla birinci bitiren BAUSuperMassive, mevsim yarı finalinde Team Aurora’yı 3-1 ile geçerek adını finale yazdırdı.

Devamını Oku

2018 Kış Mevsimi’nde son yarı finalist YouthCrew oldu

2018 Kış Mevsimi’nin ikinci ve son çeyrek final maçında Dark Passage.Dominos’u 3-0 mağlup eden YouthCrew, yarı finalde Royal Bandits’in rakibi.

Devamını Oku

2018 Kış Mevsimi’nde ilk yarı finalist Team AURORA oldu

2018 Kış Mevsimi ilk çeyrek final karşılaşmasında son şampiyon 1907 Fenerbahçe Espor’u 3-1 ile geçen Team AURORA geleneği bozmadı ve.

Devamını Oku

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi’nin “En”leri

Dokuz haftalık heyecanın ardından Mevsim Finalleri’ne doğru yaklaşırken, mevsim performansı bazında en iyi ve en kötü istatistikleri sizler için derledik.

Devamını Oku

Team Aurora tie-breaker maçında HWA Gaming’i yenerek ligde kalmayı başardı

2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde normal dönemin son maçı oynandı. Tiebreaker mücadelesini kazanıp Mevsim Finalleri’ne katılmaya hak kazanan taraf Team.

Devamını Oku

YouthCrew, 1907 Feneberhaçe’yi mağlup etti

Ligin 4 ve 5. sıralarındaki 1907 Fenerbahçe ile YouthCrew’un mücadelesinde kazanan taraf YouthCrew  oldu.

Devamını Oku

Royal Bandits, son haftaya AURORA galibiyetiyle başladı

Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi’nin son haftasında AURORA ile karşı karşıya gelen Royal Bandits, rahat bir galibiyet alarak haftaya zafer.

Devamını Oku

5Mid Özel: BAUSuperMassive kurucusu Hakan Baş röportajı

2016 yılında kurulan BAUSuperMassive eSports, Türkiye’deki League of Legends sahnesinin en önemli takımlarından birisi haline geldi. Sahnenin en ünlü isimleri.

Devamını Oku

YouthCREW, AURORA’yı yenmeyi başardı

2018 Kış Mevsimi sekizinci haftanın son maçında karşı karşıya gelen ekiplerden YouthCREW, AURORA’yı yenmeyi başardı. 

Devamını Oku

Dark Passage.Dominos, 1907 Fenerbahçe’yi devirdi

HWA’ya yakalanmak istemeyen Dark Passage.Dominos ile 1907 Fenerbahçe’nin mücadelesinde 47 dakika sonunda kazanan taraf Dark Passage.Dominos oldu.

Devamını Oku

HWA Gaming, Team Aurora’yı dominant bir oyunla geçti

Mevsim finalleri umudunu sürdürmek isteyen HWA Gaming ile potadaki yerini korumak isteyen Team Aurora’nın mücadelesinde galip gelen taraf HWA GAming.

Devamını Oku