mix

1907 Fenerbahçe Espor, Zula takımı kurdu

Bugün yapılan basın toplantısıyla 1907 Fenerbahçe Espor, Zula takımı kurduğunu açıkladı. Şükrü Saraçoğlu Fenerium’da düzenlenen toplantıya Sina Afra ve InGame Group kurucu ortaklarından Genco Alp’in yanı sıra takımın oyuncuları da katıldı.

Tamamıyla yerli geliştiriciler tarafından yazılan MMORPG oyunu Zula, espor sahnesinde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Galatasaray Esports ile yapılan iş birliğinin ardından 1907 Fenerbahçe Espor ile de benzer bir iş birliği anlaşması imzalandı. Zula Süper Lig ile sektördeki yerini güçlendirmeyi amaçlayan oyunda bu yıl derbi heyecanı da yaşanacak.

İlk etapta iki yıllık bir anlaşma imzalansa da basın toplantısındaki açıklamalara göre bu iş birliğinin daha uzun bir süre devam etmesi bekleniyor. Ortaklık kapsamında 1907 Fenerbahçe, Zula Süper Ligi’nde güçlü bir kadroyla yer alacak. Ayrıca oyun içerisindeki markette 1907 Fenerbahçe takımı için tasarlanan özelleştirmeler satılacak ve buradan elde edilen gelir InGame Group ile organizasyon arasında paylaşılacak. Aynı zamanda 1907 FB lisanslı ürünler de oyun içerisinde satılacak ve taraftarlar takımlarına bu yolla destek olabilecek.

Büyük bir yatırım ile gelen Zula Süper Lig’de da böylelikle GS ve FB’nin olacağı kesinleşti. Ülkedeki sahnenin gelişmesi adına kritik bir adım olacak olan ligin önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Tüm bunların yanında Beşiktaş Esports’un nasıl bir yol haritası çizeceği merak ediliyor.

1907 Fenerbahçe Espor’un geçtiğimiz yıl Zula World Cup’ta ikinci olan WeMakeTheFuture takımı oyuncularıyla anlaştığını da ekleyelim. Takım kadrosu şu şekilde:

  • Kaan “Mirk” Pelvan (C)
  • Volkan “rainq” Akça
  • Hakan ” swooN” Demirel
  • Ege ” Suprise” Apaydın
  • Kürşat “AnarchyMF” Kıran
  • Erdem “KeeVz” Şentürk(Y)
League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir