mix

Assassin’s Creed: Chronicles – China yarın çıkıyor

Efsanevi Assassin’s Creed serisine ek olarak 3 ayrı bölümden oluşacak olan ve hikayelerin her birinde farklı bir coğrafyada bulunacağımız Assassin’s Creed: Chronicles – China için kısa bir çıkış fragmanı yayınlandı.

Hikayenin ilk bölümü Ming hanedanlığının çöküşünü konu alıyor. Kontrol edeceğimiz karakter ise Assassin’s Creed: Embers kısa filmindeki olayların devamında 1526 yılında Çin’e geri dönen Çin Kardeşliği Suikastçileri’nin sonuncusu olan Shao Jun isminde genç bir savaşçı olacak.

Assassin’s Creed: Chronicles – China, 21 Nisan’da Kuzey ve Güney Amerika’da PC, Xbox One ve Playstation 4 platformları üzerinde satışa sunulacak. Amerika çıkışından bir gün sonra ise tüm Avrupa’da da oyunseverlerle buluşacak.

Üçlemenin kalan 2 oyununun ise ne zaman çıkacağına dair kesin bir bilgi veya tarih yok. Assassin’s Creed: Chronicles – India’da baskıcı Sikh İmparatorluğuyla karşı karşıya gelinirken Assassin’s Creed: Chronicles – Russia’da, Bolşevik ihtilalinin yaşandığı Kızıl Ekim sonrasında gelişen olaylar konu alınacak.

Assassin’s Creed: Chronicles – China, daha önceden iptal edilen Assassin’s Creed: Unity Season Pass alanlar için ücretsiz olarak indirilebilecek ancak diğer iki oyuna 9.99 dolar karşılığında sahip olabilecekler. Şunu belirtmekte fayda var: Assassin’s Creed: Unity Season Pass alanlar sadece Assassin’s Creed: Chronicles – China’yı ücretsiz indirebilecekler.

Chronicles üçlemesinin geliştirilmesinde ise Ubisoft Montreal ile Climax Studios birlikte çalışıyor. Her 3 oyunda Assasins’s Creed hikayesiyle bağlantılı olacak ve 2.5 boyutlu bir platform oyunu olarak piyasaya çıkacaklar. Oyunları satın almak isteyenleri ise her biri kendine özgü 3 ayrı görsel şölen bekliyor olacak.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir