mix

Assassin’s Creed: Syndicate hayal kırıklığı yarattı

Bir türlü bitmek bilmese de, oyun üstüne oyun çıksa da, bıkmadan oynayacağınız oyunlardan birisi Assassin’s Creed. Git gide kendisine olan sevgi kaybedilse de, hatta ve hatta bunun yerini hoşnutsuzluk alsa da, oyunla alakalı herhangi bir bilgiyi de duymadan edemiyoruz. E3’te hem Ubisoft’un hem de Sony’nin konferansında bahsi geçse de, oyun severler tarafından Syndicate sunuşu hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Hemen hemen her oyunun gameplay’ini izledik, fakat bir türlü Assasin’s Creed’in gameplay’ini istediğimiz şekilde izleyemedik.

E3’teki sinematik fragmanı şu şekildeyi:

1800’lerin İngiltere’sinde geçen hikaye, oldukça keyifli gözükmekle beraber dönemin yaşantısını anlatmakta başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Endüstri devriminden sonraki süreçte geçen hikayede atlı arabaları, uzun şapkaları İngiliz beyefendilerini ve her devrin klasik kötü adamlarını görüyoruz.

Oyun, hayranlarını ve oyun severleri hayal kırıklığına uğratmış olsa da bir iyi haber olarak öne çıkan şey ikinci oynanabilir karakter ile tanışmamız: Evie Frye. Jacob Frye’ın ikiz kardeşi olan Evie, hikayedeki diğer karakterler kadar ölümcül.

Oyunun çıkış zamanı ise bu yılın sonlarına doğru, Ekim ayında. PC, Xbox ve PS4 için çıkış zamanı aynı olan oyunun nasıl olacağını ve hikayesini merakla beklemekteyiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir