mix

Batman: Arkham Knight’tan para iadesi

Oyun dünyasında yılın en büyük hayal kırıklığı unvanını bir kez alıp kimseye bırakmayan Batman: Arkham Knight’ı PC için satın alan kullanıcılar, hayal kırıklıklarını maddiyat ile karşılamaya hak kazandı.

Oyun dünyasına çok büyük bir beklenti yaratarak giriş yapan Arkham Knight, yaşanan uzun süreli karışıklığın ardından satışa sunulmuştu. Çok sayıda hata ile birlikte satışa sunulmasından kısa bir süre sonra Steam’den çekilen oyun, geçen hafta yeniden platformdaki yerini alsa da, eski sorunlarının büyük çoğunluğunu koruyordu. Yeni güncellemenin ardından da yaşanan sıkıntılar büyük olunca ve kullanıcılardan aşırı tepki gelince yapımcı şirket Warner Bros, oyun dünyasında daha önce pek denk gelmediğimiz bir karar aldı. Yapımcı, oyunun PC sürümünü Steam’den satın alan kişiler için para iadesi hakkı tanıyacaklarını belirtti.

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde oldu: “Birçok kişinin Batman: Arkham Knight’ın PC sürümünden dolayı mutsuz olduğunu biliyoruz ve bu durumdan dolayı çok üzgünüz. Oyunu sizin istediğiniz en iyi hale getirmek için çok çalıştık fakat birçoğunuzun hala sıkıntı yaşadığını fark ettik. 2015 yılının sonuna kadar sizlere ne kadar oynamış olursanız olun oyunu geri iade etme hakkı tanıyoruz.”

PC sürümünün geri çekilmesinin ardından tekrar piyasaya sürülmesiyle başlayan bu karışıklık, Warner Bros’un açıklaması ve yeni hamlesiyle şimdilik çözüme kavuşturulmuş gibi gözüküyor. Binbir heves ile oyunu alıp pişman olanlar için de en azından bir teselli olduğunu söyleyebiliriz.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir