mix

Batman: Arkham Knight roman oluyor

Usta çizgi roman yazarı Marv Wolfman bu sene içerisinde çıkacak Batman oyununu roman haline getirmeyi planladığını resmen açıkladı.Rocksteady Studios’un çıkış tarihi 2015 Haziran 7 olarak bilinen “Batman: Arkham Knight” oyunu Marv Wolfman tarafından kaleme alınma planının parçası oluyor.

Wolfman, köpeğinden bile saklayıp gizli tuttuğu bu haberi sonunda paylaşmış olmanın verdiği rahatlamayı ve açıklamalarını Facebook’da paylaştı.

“Pekala millet, artık sizlere geçtiğimiz aylarda son derece gizlilik içinde köpeğimden bile saklayarak üzerinde çalıştığım şeyi açıklayabilirim. Çıkacak olan Arkham Knight oyununun resmi romanlaştırma işini yaptım, ve bunu yaparken son derece keyif aldım.”

“Hikaye hayli duygu yüklü, ve sonuçlardan memnunum. Hem oyun hem de kitap Haziran’da çıkıyor. Resmi tarih geldiğinde sayfamdan fotoğraf paylaşacağım. Her neyse, vay canına sonunda bu konu hakkında konuşabilmek harika bir his. Bu durumdan köpeğim de memnun. Artık çalışırken onu ofisimden dışarı atmak durumunda kalmayacağım.”

Wolfman konu hakkında daha fazla konuşmadı ve romanlaştırma hakkında başka detay paylaşmadı. Bildiğimiz kadarıyla oyun Arkham City’den sonrasını konu alıyor; Batman’in Scarecrow ve sonrasında Arkham Knight olarak anılan gizemli düşmanıyla karşı karşıya gelmesiyle devam ediyor.

Usta bir çizgi roman yazarı olan Wolfman, daha önce de DC Universe ve Marvel hikayelerini kaleme almıştı. Ayrıca kendi sitesinde, Stan Lee’den sonra olmak üzere şimdiye kadar filme, televizyona veya animasyonlara uyarlanmış en fazla karakteri yaratmış kişidir.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir