mix

Batman: Arkham Knight yeni trailer ve yorumları

Batman: Arkham Knight için geçtiğimiz gün iki dakikalık müthiş bir trailer yayımlandı.

Bu iki dakikalık trailer ile Batman’i çok karanlık günlerin beklediği gözler önüne seriliyor. Gotham’ın en kötüleri bir araya gelip Batman’i yeryüzünden silmek için ellerinden geleni yapacaklar.

Serinin üçüncü ve sonuncusu olan oyun, içerik bakımından oldukça sert olacağı için ilk defa trailer videosuna bile yaş sınırı getirilmiş durumda. Ki izlediğinizde anlayacaksınız, nefes kesici ve kan dondurucu sahneler, akıcı ve hızlı da bir oynanışla birlikte bizleri bekliyor gibi.

Hepsini sayacak olursak kötüler kadrosu, Scarecrow altında toplanmış ve bir amaç için birleşmiş Two-Face, Penguen, Riddler, Arkham Knight, Harley Quinn ve Poison Ivy’den oluşmakta.

Rocksteady kurucusu ve Arkham Knight yapımcısı Sefton Hill, yayıncı kuruluş Warnes Bros’un analizlerine göre bazı sahnelerin kesilmesi gerektiğini söyledi. Fakat Hill’e göre oyunun yapısını bozacak bu duruma pek sıcak bakmayan Hill, DC Comics yöneticisi ile konuşup, bu sahnelerin çıkarılmadan yayımlanabileceği üzerine anlaştı. Fakat hala bu sahneler üzerinde oynanıp değiştirilmeyeceği konusunda bir fikrimiz bulunmamakta.

Hill, yakın zamanda verdiği röportajda oyunda olabildiğince kan ve küfür yoğunluğu yaşatmamaya çalışacaklarını; fakat doğru bir sona tabi kalmak için oyun içinde karanlık anlar yaşayacağımızı belirtti.

2 Haziran’da çıkması beklenen oyunu, açıklanan ve sızdırılan bu tür haberleriyle daha da heyecanla bekliyoruz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir