mix

Beşinci ücretsiz The Witcher 3 DLC paketi çıktı

Her hafta olduğu gibi bu hafta da The Witcher 3 için iki adet DLC daha geldi. Bu haftaki DLC’ler ise bir süredir Reddit forumlarında dedikodusu dönen Wolf School Zırh Setlerini ve Triss için alternatif bir görünümü beraberinde getiriyor.

The Witcher 3’ü oynama fırsatı bulduysanız her biri değişik özelliklere sahip olan ve sadece Witcher’lara özel olan zırh setlerini görme imkanını elde etmişsinizdir. Cat, Griffin ve Bear Witcher okullarına ait olan bu zırhlar arasındaki tek eksik, Geralt’ın eğitimini gördüğü Wolf Witcher okulu zırh setinin olmayışıydı. Bu yeni DLC paketi ise tam olarak bu eksikliği kapatıyor ve Wolf School Gear’ı, Witcher 3 sevenler ile buluşturuyor. Wolf School Gear eşyaları nereden elde edeceğinizi öğrenmek için ise J tuşu ile Journal’ı açıp Wolf School Gear’ı bulmanız yeterli olacak.

DLC

Bu haftaki diğer DLC ise, ilk haftalarda çıkan ve oyun içinde önemli bir yere sahip olan karakterlerden birinin görünüşünü değiştiren DLC’ye çok benziyor. Bu sefer görünüşü değiştirilen karakterimiz ise kızıl saçlı büyücümüz Triss. DLC paketini indirdikten sonra oyun menüsündeki ayarlar üzerinden Triss’in hangi görünüşe sahip olacağını kolayca seçebilirsiniz.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir