mix

Blizzard, Hearthstone için yeni “bir şeyler” planlıyor

2014’ün Mart ayında piyasaya çıktığı günden bu yana, tüm dünyadan çok sayıda oyuncuyu kendine bağlayan ve Blizzard dünyasında kartlarla savaştıran Hearthstone’a yeni “bir şeyler” geliyor.
Blizzard’ın resmi Hearthstone sitesinde paylaştığı bir gönderi, oyuncular arasında çok sayıda dedikodunun çıkmasına sebep oldu. Oyuna ekleneceği söylenen yeni bir öge hakkında Reddit’de ve Hearthstone resmi sitesinde bir sürü yorum, tahmin ve türlü türlü teori bulunuyor.

Blizzard’ın paylaştığı gönderide, Hearthstone’da bulunan “innkeeper”‘ın anlattığı bir hikaye yer alıyor. Bu hikayede Hearthstone’daki kahramanların kartlarını çıkarıp birbirlerine meydan okudukları “inn”de gerçekleşen bir olay anlatılıyor. Inn’de sıradan bir gecede olduğu gibi kahramanlarımız ateşli bir düelloya tutuşuyor ve inn’dekiler de bu karşılaşmaya heyecanlı bir şekilde tezahürat ederek olaya dahil oluyor. Düello sonrası herkes kazanını tebrik ederken, kaybeden de nerede hata yaptığını sorgularken, mekana bir yabancı giriyor ve herkesin sesi kesiliyor. Bu geniş omuzlu iri yapılı misafirin etkileyici girişinin ardından fısıltılar yükselmeye başlıyor. Tam o sırada innkeeper sessizliği bozan bir kahkaha atarak yeni geleni aralarına davet ediyor sonrasında ise mekandaki herkes bu yabancıyı selamlıyor.

mysterio

Blizzard’ın ortaya attığı bu bilmece doğal olarak bir sürü Hearthstone oyuncusunun ve takipçisinin ilgisini çekti. Oyunun ve Warcraft dünyasının sıkı takipçileri bu hikaye hakkında oldukça mantıklı ve iddialı tahminlerde bulunuyor. Bunlardan birisinde oyuna katılacak olan yeni  karakter ile oyunda bulunan 9 kahraman sınıfına bir yenisinin ekleneceği söyleniyor. Bazıları ise bu teorinin Blizzard’ın oyuna yeni bir kahraman sınıfının eklenmeyeceğini belirtmesiyle mümkün olmadığını savunuyor ve bu yeni karakterin “Warrior” sınıfına alternatif bir kahraman olacağını düşünüyor.

Reddit’de ise insanlar daha spesifik tahminlerde bulunarak bu karakterin Warcraft dünyasından “Magni Bronzebeard” olduğunu iddia ediyor. Diğerleri ise Heroes of the Storm’dan tanıdığımız ve Magni Bronzebeard’ın kardeşi olan “Muradin”in yeni gizli karakter olduğuna inanıyor.

Şu an için Blizzard’ın tam olarak neyin peşinde olduğunu söyleyemiyoruz ancak Hearthstone’da bir şeylerin değişeceği kesin. Bu yolda da şirketin yaratmak istediği heyecanı ve yüksek beklentiyi başarılı bir şekilde oluşturduğunu söyleyebiliriz.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir