mix

Blizzard, Heroes of the Storm turnuvasını duyurdu

Blizzard, yeni bir Heroes of the Storm turnuvası düzenlediğini duyurdu. Bu turnuvanın ilginç yanı sadece Amerika’dan üniversite öğrencileri katılabiliyor olması ve bunun sebebi de turnuvanın ödül sisteminin biraz farklı olması. Bu turnuvada ödül olarak kazanan takımının hayatlarının kalan kısmındaki okul ücretlerinin karşılanacak olması bu turnuvayı farklı kılan şey. Ayrıca son sınıf öğrencileri de düşünülmüş ve son sınıflar için 25.000 dolarlık sabit bir ödül belirlenmiş.

Heroes of the Dorm olarak da anılan bu turnuvaya Mart 26’ya kadar başvurulabiliyor. Başvurular tamamlandıktan sonra da 28 Mart’da elemeler başlayacak ve 11 Nisan’da kalan 64 takımın kıyasıya maçları gerçekleşecek. Son 4 takım kaldığında ise özel bir etkinlik gerçekleştirilecek ve ESPN’de canlı olarak yayınlanacak finale kadar gelen 4 takım oyun bilgisayarlarıyla ödüllendirilecek ve Heroes of the Storm bilgisayar donanımlarına ve aksesuarlarına sahip olacak.

Oyun şu anda kapalı beta olmasına rağmen 5 kişilik takımlarla giriş yapıldığında takımlara giriş olanağı sunulacak. Turnuvaya devam edecek 64 takım arasında yer alan takımlara eksik kahramanları tamamlamaları için 40 dolarlık Battle.net kredisi verilecek.

Öğrenci olmadan da bu turnuvadan bir şeyler kazanılabiliyor. 3 Nisan’da turnuvaya devam edecek 64 takım belli olduktan sonra bir tahmin sistem açılacak. En iyi 5 tahmini yapanlar ve katılımcılardan rastgele 25 kişi oyun bilgisayarlarıyla ödüllendirilecek.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir