mix

Blizzard, Warcraft 4 için umut verdi

Önümüzdeki Kasım ayında düzenlenecek olan Blizzcon’da World of Warcraft için gelecek olan yeni ek paket “Legion”ın ayrıntılarını duyuracak olan Blizzard, oyuncu kitlesini nasıl memnun edeceğini oldukça iyi biliyor. Söz verilen son Starcraft 2 ek paketi olan “Legacy of the Void” oyunculara sunulduktan sonra yeni planlarının olmadığını belirten SC2 yapımcılarından Tim Morten, Starcraft ve Warcraft hayranlarının ve oyuncuların umutlarını yeşertti.

Tim Morten, yaptığı açıklamada Warcraft dünyasından yeni bir oyunun beklenmesini bir iltifat, bir hediye olarak gördüklerini açıkladı. Starcraft 2’yi tamamen bitirdiklerinde yeni çalışmalara ve yeni fikirlere açık olduklarını belirten yapımcı, yeni projelerinin Warcraft veya yeni bir Starcraft oyunu olabileceğini belirtirken bu oyunların dışında yeni bir oyun olabileceğini söyleyerek aslında dişe dokunur net bir bilgi de vermedi. Yine de Warcraft 4 ihtimalinin konuşulması bile bizleri heyecanlandırmaya yetti desek yeridir.

Gerçek zamanlı strateji oyun türü arasında yer alan bu ikin oyundan Warcraft’ın en son versiyonu 2003’te çıkan Warcraft 3: Frozen Throne’du. Defence of the Ancient modunun yani Dota’nın doğduğu oyun, bir çok oyuncunun favorileri arasında yer alır. Ayrıca milyonların oynadığı ve milyonların bitirip bıraktığı ünlü MMORPG oyunu World of Warcraf’ın hikayesi, Warcraft serisinden esinlenerek hazırlanmıştır. Starcraft’ın son ek paketi “Legacy of the Void” ise yayınlandıktan sonra Starcraft 2’nin ve Starcraft 2 karakterlerinin hikayesi sona erecek. Bu da her iki oyuna gelecek bir ek paketin söz konusu olmadığı ve eğer çıkarsa oyunların yeni versiyonlarında yeni hikayeler ve yeni kahramanlar olacağı anlamına geliyor.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir