mix

Bloodborne’dan haber var

24 Mart’da çıkması planlanan ve Souls severlerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği Bloodborne’a ait bir fragman bir de oyun içi oynanış videosu yayınlandı. Bu iki yeni videoda Bloodborne evrenine tekrar göz atarken karşılaşacağımız yeni yaratıklar ve mini bossları görüyoruz. 

Öncelikle fragmandan bahsedelim. Geçtiğimiz gün Playstation’ın Youtube kanalında yayınlanan videoda maceralarımız sırasında karşılaşacağımız karakterleri kısa bir şekilde tanıma şansı yakaladık. Fragman ayrıca Bloodborne evreninde keşfedilmeyi bekleyen karanlık sırların olduğunu da gösteriyor.

Bu yeni fragmanda kendimizi tekrar Yharnam şehrinde buluyoruz. Garip görünümlü bir doktor avcımıza kan nakli yapıyor. Bu süreçten ötürü avcının hafızası bulanıklaşmaya başlıyor. Nakilden kısa bir süre sonra avcı, yaratıklarla ilgili garip görüntüler görmeye başlıyor. Bu durum doktorun nakil ettiği kanda yani Yharnam sakinlerinin kanlarında bir şeylerin yanlış olduğunu ortaya koyuyor. Souls serileri bir yana dursun, Bloodborne bu yönü ile bizleri daha karanlık bir evrene götüreceğinin sinyallerini veriyor.

İkinci bir video ise IGN tarafından yayınlandı. 3 dakikalık bu videoda ise oynanış videosu ve benzeri videolarda görünmeyen muhtemelen oyun içerisinde savaşmak zorunda kalacağımız yeni ve bir o kadar da korkutucu düşmanları görüyoruz. Bu düşmanlardan bazıları Bloodborne halkını anımsatırken bazıları ise tamamen farklı bir görünüşe sahip. Ayrıca anladığımıza göre Boss ve mini-boss savaşları bu sefer oyuncuları daha fazla zorlayacak bu yüzden belirli bir strateji oluşturmak oyuncuların yararına olacak gibi görünüyor. Yani “ben öyle Allah ne verdiyse dalarım” taktiği ile hareket ederseniz oyunda zorlanacağınız aşikar.

Ayrıca son aldığımız bir habere göre oyunun yapım aşaması bitmek üzere, geriye sadece hata kontrol kalıyor. Yukarıda belirttiğimiz gibi 24 Mart’da çıkacak olan Bloodborne, sadece Playstation 4 platformunda oynanabilir olacak.

Bloodborne Story Trailer: The Hunt Begins

IGN Gameplay

 

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir