mix

Bu haftaki ücretsiz The Witcher 3: Wild Hunt DLC’leri çıktı

Oyun daha çıkmadan önce takip eden haftalarda The Witcher 3: Wild Hunt için her hafta iki adet yeni ve aynı zamanda ücretsiz oynanabilen içeriği oyunculara sunacağını belirten CD Projekt RED, sözünü tutmaya devam ediyor. Bu haftaki ücretsiz DLC’lere ise Steam, GOG, Xbox ve PS4’de ilgili sayfalardan ulaşılabilir ve bir an önce oynamaya başlayabilirsiniz.

Bu hafta eklenen DLC’lerden biri, bir kez daha oyuncuların yapabileceği ekstra bir görevi beraberinde getiriyor. “Where the Cat and Wolf Play” adına sahip olan bu DLC’de, Geralt ile birlikte oldukça eski ve bir o kadar da karanlık bir geçmişe sahip olan bir köyü keşfe çıkacağız. Amacımız köyün sakinlerini öldüren gizemli varlığı ortadan kaldırmak olacak. Diğer DLC’ye geçmeden hatırlatalım. Wolf ve Cat isimleri Witcher okullarını temsil ediyor. Yani bu DLC sayesinde oyuncular bu Witcher okullarına dair yeni bilgiler elde edebilecek gibi görünüyor. DLC paketini indirdikten sonra göreve, Oreton köyündeki panodan ulaşabilir ve yolculuğunuza başlayabilirsiniz.

DLC

Yennefer ve Triss’in ardından bu sefer de Ciri yeni bir görünüme sahip olacak. Yeni gelen Alternative Look for Ciri ile birlikte Ciri’nin görünüşü değişecek ve sevilen karakteri daha geleneksel kıyafetler ile görme şansı yakalayacağız. Fakat bir takım sorunlardan ötürü henüz bu DLC Steam, GOG ve benzeri yerlerde ulaşılabilir halde değil. Bu DLC’de indirilebilir olur olmaz haberimizi güncelleyeceğiz.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir