mix

Call of Duty: Advanced Warfare’in ikinci oyunu geliyor

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Call of Duty: Advanced Warfare, Sledgehammer Games tarafından yapılan serinin ilk COD oyunu olma özelliği taşıyordu. Oyun başarılı bir çıkış yaptı ve 2014’ün en çok satan oyunları arasına girerek başarısını kanıtladı. Advanced Warfare’in yeni oyunu hakkındaki ilk önemli haber ise yapımcı şirket Sledgehammer Games’in CEO ‘su tarafından geldi.

Gelişmeleri Twitter’dan paylaşan Glen Schofield, Call of Duty severleri bir hayli heyecanlandırdı. Birçok kişiden gelen geri bildirimler sonucunda yeni oyunun tasarım aşamasında olduğu haberini verdi. Bunun dışında ise oyun ile alakalı herhangi bir önemli bir bilgi paylaşmadı. “Gelen geri bildirimleri dinledik” demesi tabi ki de kafalarda Advanced Warfare’in yeni oyununu canlandırdı. Serinin ilk oyunundaki hikayenin tamamlanmamış olmasından dolayı da ikinci bir oyunun çıkması mantıklı seçenekler arasında bulunuyor. Serinin ilk oyununda bizleri üzen şey ise zombi modunu oynamak için dlc olarak satın almak zorunda kalmamız olmuştu. Oynaması en zevkli modlardan biri olan zombi modunu sadece dlc içeriğine sahip kişilerin oynayabilmesi de üzücü olmuştu.

Bu bilgilendirmenin yapılmasıyla beraber her ne kadar sevinsek de yeni oyuna daha çok zaman var gibi görünüyor. Call of Duty adına önümüzdeki sene çıkacak olan oyun Infinity Ward firması tarafından geliştirilecek. Bu nedenle Advanced Warfare 2’nin çıkış tarihi 2017 yılı olacağını da son olarak belirtelim. Call of Duty: Advanced Warfare hakkındaki yeni gelişmeleri tekrar sitemizden takip edebilirsiniz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir