League of Legends Haberleri mix

CBLOL’de bitime üç hafta kala zirve yarışı kızıştı

Normal sezonu yedi hafta sürecek CBLOL’de ilk dört haftayı geride bıraktık, bitime yalnızca üç hafta kaldı. Ancak ligin düğümü kesinlikle çözülmüş değil. Lider Team oNe e-Sports ile altıncı sıradaki INTZ e-Sports arasındaki puan farkı yalnızca iki! Sürpriz ekipler, hayal kırıklığı yaratan eski şampiyonlar… İşte CBLOL’de dördüncü hafta

T Show E-Sports 0 – 2 Team oNe e-Sports

Lige tutunmaya çalışan T Show, bu hafta da puanla tanışamadı. Son sırada yer alan takımın direkt küme düştüğü ligde T Show’un ümitleri günden güne azalıyor. Öte yandan Team oNe, geçen hafta aldığı ProGaming mağlubiyetinin ardından bu hafta oldukça kararlı bir oyun sergiledi. İki oyunda da rakibine üstünlüğünü kabul ettiren oNe, kolay bir galibiyetle yoluna devam etti. 9 puana yükselen takım playofflar için yerini günden güne sağlamlaştırıyor.

RED Canids 2-0 CNB e-Sports Club

Yaklaşık on yıllık bir espor geçmişine sahip olan, Brezilya Ligi’nin köklü ekibi CNB e-Sports kötü günler geçirmeye devam ediyor. Takım dördüncü haftadan da puan çıkaramadı ve T Show ile son sırayı paylaşmaya devam etti. CNB kötü gidişe dur demek için, daha önce HWA.GAMING formasıyla gördüğümüz destek oyuncusu Visdom’ı kadrosuna kattı. Ancak bu değişim ilk hafta itibariyle meyvelerini vermedi. İlk oyunda tamamen oyundan kopan ekip, ikinci oyunda son şampiyona diş geçirebildi ancak öldürücü darbeyi vuramadı.

RED Canids tarafı ise kolay rakibinden aldığı üç puanı kutluyor. Canids ilk haftaya paiN Gaming galibiyetiyle başlamıştı. Ancak takım sonraki iki haftadan sadece bir puan çıkarınca kendini altıncı sırada buldu. Kötü gidişe bir dur denilen haftanın ardından RED Canids tekrar playoff yarışına dahil oldu. Takımdaki oyuncuların bireysel yetenekleri hakkında şüphe yok. Ancak takım olarak hareket etme, iletişim, kazanılan üstünlüğü sonuca götürme gibi konularda takımın hâlâ büyük eksiklikleri göze çarpıyor.

Keyd Stars 1-1 ProGaming Esports

ProGaming’in liderlik sevinci sadece bir hafta sürdü. Keyd Stars karşısında kaybedilen bir puanın ardından takım ikinci sıradaki yerine geri döndü. Güçlü rakiplerinden önemli puanlar koparmayı başaran ProGaming, bu sezon playoffun en önemli adaylarından. Keyd Stars ise kabus gibi başladığı ligde, son üç haftada topladığı yedi puanla zirve yarışına katıldı. Beraberlikle sonuçlanan seride ilk maçı Goku’nun harila Leblanc performansıyla ProGaming kazandı. İkinci oyunda Keyd Stars kendini buldu. 18 skor alıp yalnızca iki skor verdiği karşılaşmayı 26 dakikada bitiren Keyd Stars bir puanı kopardı.

INTZ e-Sports 1-1 paiN Gaming

paiN Gaming’in iki haftadır süren galibiyet serisi Envy’nin Syndra’sı, micaO’nun Varus’u tarafından son buldu. Güçsüz rakiplerine göz açtırmaya paiN Gaming, ligin üst ve orta düzey ekiplerine karşı aynı baskın performansını sergileyemiyor. CNB ve T Show serilerini kayıpsız geçtikten sonra ilk ciddi sınavında bolacayan ekibin playoff yarışına daha sıkı sarılması gerekiyor. Oyunu kapatma ve kazandığı üstünlüklerine sonuca götürme konularındaki sorunlar bir an önce sonuca ulaştırılmalı.

INTZ tarafı inişli çıkışlı performansına devam ediyor. Geçen hafta RED Canids’i 2-0 geçen ekip, bu hafta vadiye tel tel döküldü. İki oyunda da rakibinin bir adım gerisinde kalan ve istediği oyunu vadiye yansıtamayan ekip, hâlâ playofflar için pek ümit vermiyor. paiN Gaming’in basit rotasyon hataları olmasa INTZ e-Sports bu haftadan şüphesiz daha büyü hayal kırıklıklarıyla  ayrılacaktı.

CBLOL’de Beşinci Hafta

1 Temmuz 19:00 Keyd Stars – RED Canids
1 Temmuz 21:00 CNB e-Sports Club – Team oNe e-Sports
2 Temmuz 19:00  INTZ e-Sports – T Show E-Sports
2 Temmuz 21:00 paiN Gaming – ProGaming Esports

CBLOL’de Puan Durumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir