Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

CEVO CS:GO Season 6 finalistleri belli oldu

CEVO-P LAN finallerine gitmeye hak kazanan takımlar sonunda belli oldu. Luminosity Gaming(eski ismiyle Mythic) ve diğer üç Kuzey Amerikalı takım, Nisan ayında Ohio’da MLG Colombus Arena’da kozlarını paylaşacak.

Bir süredir devam eden CEVO-P(CEVO profesyonel grup)play offlarında ilk dörtte olmayı başaran takımlar CEVO maceralarına LAN finallerinde devam edecek. 13 ve 15 Nisan ayları arasında MLG Colombus Arena’da yapılacak olan karşılaşmalar hak kazanan takımlar ise; Denial, Cloud9, Counter-Logic Gaming, yeni kurulan ve eski Mythic takımının kadrosunu direk olarak alan Luminosity.gg oldu. Daha yeni kurulan Luminosity.gg için CEVO 6 ilk LAN turnuvası olacak.

LAN finallerinin gerçekleşeceği tarihler ise bazı takım için ciddi problemler teşkil etti. Counter Logic Gaming, CEVO’ya katılabilmek için, tarihi CEVO LAN finallerine oldukça yakın olan ESEA Season 18’den çekildi. adreN’in de yer aldığı Team Liquid ise kadroya dahil oyuncular arasındaki ortaya çıkan sorunlardan ve bu sorunları çözmek için yeterli süre olmadığından CEVO-P’ye katılmaktan vazgçeti.

Bu turnuva ise yanında, CEVO CS:GO turnuvaları için bir ilki birlikte getiriyor. Şuana kadar sadece Call of Duty serilerinin karşılaşmalarına ev sahipliği yapmış olan MLG Arena Colombus bu sefer CS:GO’ya ev sahipliği yapacak. Buna ek olarak karşılaşmalarının yayınına birçok resmi kanaldan ulaşmak mümkün olacak.

10.000 dolardan fazla olan ödül havuzunun paylaşımı ise şöyle olacak:

1. takım: 5.861 dolar

2. takım: 2.930 dolar

3. takım: 1.758 dolar

4. takım: 1.172 dolar

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir