mix

Cloud 9’da ormana Meteos’un yerine Hai geçiyor

Kuzey Amerika LCS takımlarından Cloud 9 işler daha da kötüye giderken buna dur demek için yeni bir adım atıyor. Takımın kaptanı Hai hem hastalığı hem de düşüşte olan performansının ardından takımdan ayrılmış ve yerine Incarnati0n getirilmişti. Bu transferden her ne kadar olumlu sonuç alamasalar da sorunun bireysel değil takım içi olduğu ortadaydı.  Bildiğimiz C9 takımından çok uzak bir görüntü çizen ekip şu an devam etmekte olan yaz mevsiminde 3-7 durumda. Bu durum ise takımın sıkıntılı günler geçirdiğini gözler önüne koyan bir başka kanıt.

Takımın eski kaptanı Hai için önceki yazılarımızda da belki de LCS’in en iyi shotcaller görevini yapan oyuncu olduğunu belirtmiştik. Hai’nin ayrılması sonrası da bu görevi üstlenecek birisinin olmaması Cloud 9 takımı için en büyük sorun haline gelmişti. Zira takım zaman zaman kararsızlıklarından ötürü tecrübesiz bir takım gibi oynuyordu. Takımın saldırı gücü taşıyıcısı Sneaky, LemonNation ile beraber yaptığı yayında kişiliklerinin takım için doğru olmayabileceğini, Hai yokken “kafasız bir tavuk” oldukları benzetmesini de yaparak ona ne kadar ihtiyaçları olduklarını belirtti.

Bunun üzerine C9 takımın ormancısı Meteos’un yerine Hai’yi oynatmaya karar verdi. Bir orta koridor oyuncusunun orman rolünde ne kadar iyi işler yapabileceği bilinmez ama Hai’nin shotcaller özelliğini orman rolünde daha da iyi üstlenebileceği gerçeği var. Takıma geri dönmesiyle hem eksik kalan liderlik görevini hem de karar verme işini üstlenecek. Bu durumda C9 şimdilik kötü bir hamle yapmış gibi gözükmüyor. Bakalım son 2 haftasına girdiğimiz Kuzey Amerika LCS’de bu değişiklik ile beraber C9 alt sıralardan kendisini kurtarabilecek mi hep beraber göreceğiz.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir