mix

COD: Black Ops 3 multiplayer detayları açıklandı

Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer beta Playstation 4 için gelecek hafta yayınlanacakken, Treyarch oyun modu ile ilgili detayları açıkladı. Oyunun PC kullanıcılarının erişimine açılması için biraz daha bekleyecek olsak da, bu açıklamaz bizleri de ilgilendirmekte.

Treyarch İletişim Direktörü John Rafacz’ın açıklamalarına göre multiplayer betada her biri yeni ivme odaklı birbirine bağlı hareket sizteme bağlı geliştirilen 3 harita olacak. Ayrıca 7 oyun modu olduğu belirtilirken bu oyun modları: Team Deathmatch, Deathmatch, Domination, Demolition, Kill Confirmed, Hardpoint, Capture the Flag ve Search & Destroy şeklinde duyuruldu.

Tüm bu yeniliklerin yanı sıra, oyuncular, silahların çeşitli yüzlerine kendi yaptıkları grafikleri uygulamaya olanak sağlayan yeni Weapon Paintshop’u deneyebilecekler. Weapon Paintshop 3 tarafa uygulanabilecek 64 katmanı destekleyebiliyor ve bu çeşitlilik sayesinde sonsuz olanak ortaya çıkıyor.

Açıklamalarına devam eden Rafacz, şu cümleler ile devam etti: “Bu oyun modunun Beta olduğunu belirtmek gerekiyor. Hali hazırda birçok test yaptık ve sonrası için de yapacağız. Bu testlerin sonucu ile oyunu geliştirmeye devam ediyoruz. Ayrıca, hatırlatalım, Arena Beta’da mevcut olmayacak.”

Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer betayı oynamak isterseniz, oyunu önceden sipariş ederek bu amacınıza ulaşabilirsiniz. Bilgisayarda 26 Ağustos’ta yayınlanacak olan oyunun ne kadar ilgi göreceği ve ne şekilde bir başarı elde edeceği merak konusu.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir