mix

CoD: Black Ops 4, ilk üç gününde 500 milyon dolar ciro yaptı

Call of Duty serisine eklenen son oyun olan Black Ops 4, yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Tüm dünyada büyük ilgi gören oyun, Activision’ın basın açıklamasına göre açılış hafta sonunda 500 milyon dolar ciroyu buldu.

Activision, açıklamada “Yayınlanmasının ardından ilk üç gün içerisinde Black Ops 4, Call of Duty serisinde en çok oyuncu, oyuncu başına ortalama oyun saati ve toplam oyun saati konusunda rekorlar kırdı.” ifadesini kullandı.

Basın açıklamasında rakamlar tam olarak paylaşılmasa da Activision, Black Ops 4’ün üç oyun modunu açılış haftasında WWII ve Black Ops III’ten daha fazla kişinin oynadığını belirtti. Ayrıca şirket, oyunun Twitch’te izlenme rekoru kırdığını da ekledi.

Bu olağanüstü rekorlar ayrıca oyunun Activision tarihinde en çok dijital satış yapan oyun rekorunu da kırmasını sağladı. PlayStation’a göre Store’da 12 Ekim’i geliştiricinin en çok oyun sattığı gün olarak doğrularken, aynı durum Xbox One için de geçerli.

Henüz yayınlanmasından bir hafta geçmemesine rağmen yeni Call of Duty oyununun gaming dünyasında büyük bir iz bırakacağını söylemek mümkün.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir