Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

CS:GO’ya Bloodhound güncellemesi geldi

Bugün itibariyle Valve tarafından CS:GO için yeni haritalar ve silah arayüzleri içeren geniş kapsamlı bir güncelleme yayınlandı.

Operation Bloodhound adıyla yayınlanan güncellemeyle birlikte halihazırda oyun içerisinde bulunan Agency ve Season haritalarında bazı değişiklikler yapıldı ve Rails, Resort, Zoo ve Log isimli 4 yeni harita eklendi. Operation Bloodhound bileti alan oyuncular bu haritaların yanında 2 ayrı campaign modunda birçok farklı zorlukla karşılaşacak ve silah arayüzleriyle birlikte açılabilir kutulara da erişebilecekler. Tüm bu içeriğe erişmek için ise 7 dolar gibi bir ücret ödeyerek bilet alınması gerekiyor. Yeni bir operasyonla birlikte her zaman olduğu gibi yeni bir kutu ve birçok yeni silah arayüzünün de kullanıma sunulduğunu hatırlatmakta fayda var. Kutuyla birlikte yeni bir bıçak arayüzü de oyuna eklendi ve şimdiden topluluk marketinde satılıyor.

Valve bu güncellemelerle her ne kadar oyuna farklı bir hava ve heyecan katmak istese de CS:GO severlerin ilgi odağı oyunun içeriğindeki değişikliklerden ziyade yeni gelen silah ve bıçak arayüzleri oluyor. Birçok oyunseverin oyundan beklentisi seviye ile doğru orantılı olarak ödüllendirilmek ve oyun içerisindeki seviyelerini görebilmek. Valve bu doğrultuda da bir adım atarak yeni bir rütbe sistemini bu güncellemeyle oyuna ekledi. Artık oyuncuların rekabetçi ortamda ve genel olarak oyun modlarında hangi noktada olduklarını gösteren 2 ayrı rütbeleri bulunacak. Rekabetçi ortamdaki rütbeler eşleşmelerdeki dengeyi korumaya devam edecek ancak oyun modlarındaki seviyeyi gösteren profil rütbesi daha çok oyunculara hak ettikleri ödüllendirmeyi vermek amacıyla tasarlanmış. Profil rütbesi geliştikçe oyuncuların seviyeleri hakkında bir fikir sahibi olabilecek ve aynı zamanda sürekli değişen bir rütbe ikonuna sahip olacaklar. Eğer bir hafta içerisinde oyuncu profil rütbesinde bir seviye atlarsa 1 eşya ile ödüllendirilecek ve sistem böyle ilerlemeye devam edecek. Haftalarca kazanıp hiçbir şekilde ödül kazanamamak gibi bir durum olmayacak. Operation Bloodhound bileti alıp oyun içerisindeki mücadeleleri tamamlayan oyuncular ise profil rütbesinde daha hızlı gelişme kaydetme şansına sahip olacaklar. Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi kırmızı kutucuk içine alınan kısımdan profil rütbe gelişiminizi takip edebilirsiniz.

y1hMPD4RWqFH.878x0.Z-Z96KYq

Harita değişiklikleri ve eklenen yeni silah arayüzleri dışında oyundaki silahlarda herhangi bir değişiklik yapılmadı ancak Casual (Basit Eğlence) modunda oyundaki round süresi 45 saniye azaltılarak 2 dakika 15 saniyeye düşürüldü. Genel olarak bakıldığında ise güncellemenin odak noktası yeni haritalar ve silah arayüzleri oldu.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir