mix

Dark Souls 2: Scholar of The First Sin’e ait oynanış videosu yayınlandı

Bandai Namco, 7 Nisan 2015’de oyuncularla buluşacak olan yeni Dark Souls 2 DLC’si Scholar of The First Sin’e ait yeni görüntüler yayınladı.

Dark Souls 2: Scholar of The First Sin getirdiği yeni içerikle birlikte oyunu PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına da taşıyacak. Paket olarak satışa sürülecek olan yeni DLC daha önce çıkmış olan ek paketleri de bünyesinde bulunduracak. Eski nesil oyuncuları(PS3 ve Xbox 360) da ek paketi satın alabilecek.

Bugün yayınlanan Scholar of The First Sin’e ait yeni oynanış videosu ise, oyun içinde karşılaşacağımız ve bizleri oldukça zorlayacağa benzeyecek yeni bilgisayar kontrollü The Forlorn karakterini bizlere gösteriyor. Daha önceki bilgisayar kontrollü işgalcilere oldukça benzeyen bu yeni karakter olur olmadık yerlerde bulunduğumuz dünyayı işgal edecek. The Forlorn sadece işgal etmekle kalmıyor. Çevresini oldukça iyi kullanan bu yeni NPC etrafınızda bulunan düşmanları da yanınıza çekiyor ve hayatta kalmanızı iyice zorlaştırıyor.

Scholar of The First Sin ile ayrıca zorlu yeni bir boss da oyuna eklenecek. Aldia adındaki bu yeni boss öldürüldüğü taktirde oyuna alternatif bir sonu da beraberinde getirecek.

Scholar of The First Sin ve yeni NPC oynanış videosu:
http://youtu.be/Fu7v-CcffJc

Piyasaya sürüldüğünden beri grafikleri üzerinde birçok değişiklik yapılan Dark Souls 2, Scholar of The First Sin ile iyice değişiyor. Görsel olarak tekrar elden geçen oyunda bu fırsattan sadece PC ve yeni nesil konsol oyuncuları faydalanabilecek.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir